Şimdi Ara

Orta seviye hangi X58 Anakartı Tercih Edilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus P6T
    Gigabyte UD4P

İkisinin de fiyatı tamamen aynı. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve neden?

• bugün yazdığım başka bir iletiyi aynen aktarayım

quote:

ikisinin rakip ürünler olduğunu düşününce seçimde biraz marka güveni önem kazanıyor..
    kimi asus der kimi gigabyte..seçim kişiden kişiye değişir..
    ben asus u seçerdim mesela
  • asus bencede. teknik ozellikleri olarak farki yoksa gigabyte tercih etmek icin bir neden yok. tabi cold boot tan zevk almiyorsaniz
  • Bende Asus olarak düşünüyordum fakat RAM sorunu varmış diye duydum. 4GB ram bağlıyormuşsun 3GB görüyormuş vs. Gerçi sorun bence büyük ihtimal XP'den kaynaklanıyordur Windows 7'de öyle bir şey olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

asus bencede. teknik ozellikleri olarak farki yoksa gigabyte tercih etmek icin bir neden yok. tabi cold boot tan zevk almiyorsaniz

Forumda Asus hatta MSI Anakart ile de Cold Boot sorunu yaşayan kullanıcılar mevcut. Dolayısı ile bu tamamen bileşenler ile ilgili bir durum gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears of ice -- 25 Eylül 2009; 3:38:46 >
  • Gigabyte UD4P kısmında 3 arkadaşım kullanıyor, herhangi bir şikayetlerini duymadım. Asus hakkından detaylı bilgim yok malesef.
  • walla anlamadım gitti ''gigabyte=coldboot'' forumda öyle bi lanse ettilerki herkesin aklında böyle kaldı gigabyte.yaw kendi anakartımda sorun yok anakartımdan soğuttular.sanki asus hiç yapmıyo sorun ben vaio aldım o bile bozuk çıktı gerisini siz düşünün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.