Şimdi Ara

orta seviye kulakiçi kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bas, tiz ve mid konularının hepsinde orta seviye olan, 40 50 lira civarında düzgün bir kulak içi kulaklık arıyorum. kulak içi derken kast ettiğim silikon yahut kauçuk uçlu olanlar, yani kulağa tam yerleşen modeller. lakin dikkat ettiğim en önemli, belki de yegane özellik ses izolasyonu. dışarı ses vermemesi ve ses almamasına özen gösteriyorum.

ep630 araştırmalarımda karşıma çok sık çıkan bir ürün, hatta o kadar çok ki sanırm Türkiye' de 10 kişiden 8 i bu ürünü kullanıyor. lakin bas ağırlıklı olması soğumama neden oldu. philips she7000 aklımda olan bir başka ürün, hakkında hiçbir şey bilmemekle beraber. basshead yahut clubber olmadığım için dengeli bir ürün bulmak konusu sıkıntı yaratabiliyor.
    genelde pop, slow tarzı şarkılar dinlerim. maroon5 olur, james blunt olur, adele olur vesaire. rock icra ettiği söylenen lakin alakası pek olmayan emre aydın gibi; teoman, gripin falan fıstık işte. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burki29 -- 30 Mayıs 2012; 19:53:12 >

• yok mu öneride bulunabilecek bir arkadaşımız?
  • Bende ep 630 kullaniyorum oldukca memnunum sanada oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam. sanırım onu deneyeceğiz gibi.
  • iki yıl geçmi ama gene de UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.