Şimdi Ara

Orta Seviye Oyun bilgisayarı G4560 + RX570 Sıfır gibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AlperÇorapçıgil

Daha aşağıda sıfır ne satılıyor ki? Muhtemelen yakında bunların da biter. Bence elde kalan stokları eritiyorlar çoktandır. Neyse konu kirlenmesin daha. İyi satışlar dilerim size.
    gt1030
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babangida Babayaro

Kişi kendisiyle sorunlu biri.İlanından belli.Kibarca ve dürüstçe mesajları yazmama rağmen ,şahsıma hakaret etmiştir.Kendisini blokluyorum.Şikayetimi ilettim yöneticilere.
    Hakaret felan etmedim geldin işlemciye 250 lira para teklif ettin bende sana en ucuz istanbulda 325 e satan olduğunu bende o fiyatdan verebileceğimi söyledim.
    Ardından ben o işlemciyi 200 e vermiştim diyorsun çek kullanarak şu siteden daha ucuza alabilirim yazıyorsun git istedğin yerden istediğini al bana niye tripli konuşuyorsun
  • Fiyat 2400 yapıldı
  • Hocam kimsenin ilanınızla, fiyatınızla bir derdi olmamış. Attığınız başlığa yönelik eleştiriler olmuş. G4560 işlemci ve 8 GB RAM içerikli bilgisayara orta-üst seviye oyun bilgisayarı yazmanızı eleştirmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işlemci ilk çıktığı sene bile (2017) orta seviye oyun işlemcisi değildi. Şimdi de değil. Başlıkta birde üst seviye yazıyor ki ona gülüp geçtim sadece. O işlemci artık giriş seviyesi bile değil maalesef.

Birde kasa ve psu'yu göstermek için vatan bilgisayar linki koymuşsun. Sonra kasa ve psu'nun 'sözde sıfır fiyatını' göstermek için ne olduğu belli olmayan saçma sapan bi site linki koyup bakın sıfırı 775 TL demişsin. Halbuki vatan da 342 TL yazıyor. Ne oldu vatanda ki fiyatı beğenmedin mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Bu işlemci ilk çıktığı sene bile (2017) orta seviye oyun işlemcisi değildi. Şimdi de değil. Başlıkta birde üst seviye yazıyor ki ona gülüp geçtim sadece. O işlemci artık giriş seviyesi bile değil maalesef.

Birde kasa ve psu'yu göstermek için vatan bilgisayar linki koymuşsun. Sonra kasa ve psu'nun 'sözde sıfır fiyatını' göstermek için ne olduğu belli olmayan saçma sapan bi site linki koyup bakın sıfırı 775 TL demişsin. Halbuki vatan da 342 TL yazıyor. Ne oldu vatanda ki fiyatı beğenmedin mi?
    Kardeş biraz insaflı ol ya Vatan bilgisayarda stokta olmayan ürünlerin fiyatlarının güncellenmediğini bilmiyor musun ?
    3 sene önceki fiyat kalmış orda 3 sene önceki fiyat o şuan sıfır fiyatı bu kasanın gönderdiğim linkte var daha ucuza stokta olan bir mal varsa gönder onu ekleyeyim linke yazık günah niye haksızlık yapıyorsunuz

İşlemci rx 570 i bottleneck yapmayan bir işlemci olduğu için bu şekilde yazdım önemli olan oyun oynamaksa rx 570 neyse bu pc de okadardır benim mottom bu ama kimse anlamıyor zira kimsede okadar donanım bilgisi yok bence

• Ben bu sistemde tom clancy's the division 2 ultra ayarlarda 1080p 50-55 fps oynatıyorum
    Anno 1800 en yüksek 40-50 fps oynatıyorum
    isteyene kanıtda yollarım

ama yinede Orta - üst seviyeden Üst ü kaldırdım hani ne gerekiyor üst seviye olması için orasını ben iyi hesaplayamıyorum heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalstroke21

Kardeş biraz insaflı ol ya Vatan bilgisayarda stokta olmayan ürünlerin fiyatlarının güncellenmediğini bilmiyor musun ?
    3 sene önceki fiyat kalmış orda 3 sene önceki fiyat o şuan sıfır fiyatı bu kasanın gönderdiğim linkte var daha ucuza stokta olan bir mal varsa gönder onu ekleyeyim linke yazık günah niye haksızlık yapıyorsunuz

İşlemci rx 570 i bottleneck yapmayan bir işlemci olduğu için bu şekilde yazdım önemli olan oyun oynamaksa rx 570 neyse bu pc de okadardır benim mottom bu ama kimse anlamıyor zira kimsede okadar donanım bilgisi yok bence

Alıntıları Göster
    Yazdığın ilk cümleyi adım gibi biliyorum ve yıllardır dilim de tüy bitti anlatmaktan, ama bir türlü insanlara öğretemedim. Adam GTX 660ti satıyor gidip vatan bilgisayardan SS atıyor bakın sıfırı 1300 lira diyor. Kart stoktan kalkalı 5 yıl olmuş haberi yok. Azıcık beynini kullansa 660ti'nin 1300 lira etmeyeceğini bilir ama kullanamıyor beynini.

Fakat benim bildiğim vatanda ki o eski fiyatlar hep yüksek olur. Attığın linkte ki düşük mü oluyor şimdi bilemem. Her gördüğüm eski ürün aşırı yüksek fiyatta oluyor. Bana da 775 lira çok yüksek geldi.

G4560'a gelirsek. Ben i3 4170 kullandım 2 sene. Birebir aynı işlemciler. Zaten i3'ler 500 liraya satılırken bir anda G4560 aynı performans ile 250 liraya satıldı. Ve maalesef RX570'İ besleyemez. Beslediği oyunlar elbet az değil. Fakat 2 çekirdekli bir işlemci bu. Yeni çıkacak kaliteli oyunların neredeyse hiç birini oynatmaz. Bazı single oyuna yeter gücü gelecek oyunlardan. Ben i3 4170 ile bir çok oyunda tıkandım artık 5 aydır geçici kullandım şimdi ryzen bakıyorum. Çünkü artık yetmiyor gerçekten. 4/4 i5'lerin bile ömrü doluyor yıllar geçtikçe tek tek nesil nesil rafa kalkıyolar. 2/4 bir işlemci G4560 ve geçen seneye kadar yinede iyi kötü iş görüyodu. Yani 2 sene iyi bile iş gördü o işlemci. 3.5 senelik 2/4 bir işlemci oyun işlemcisi olamaz. Bunu anlamak için biraz donanım bilgisi yetiyor, kim ne derse desin kırılmaya alınmaya da gerek yok G4560 oyun işlemcisi değil. Bende de aynı güçte i3 4170 var o da tıkanıyor artık.

Ha hiç oynatmaz demiyorum zaten. 2016'ya kadar olan oyunların %99'unu oynatır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Yazdığın ilk cümleyi adım gibi biliyorum ve yıllardır dilim de tüy bitti anlatmaktan, ama bir türlü insanlara öğretemedim. Adam GTX 660ti satıyor gidip vatan bilgisayardan SS atıyor bakın sıfırı 1300 lira diyor. Kart stoktan kalkalı 5 yıl olmuş haberi yok. Azıcık beynini kullansa 660ti'nin 1300 lira etmeyeceğini bilir ama kullanamıyor beynini.

Fakat benim bildiğim vatanda ki o eski fiyatlar hep yüksek olur. Attığın linkte ki düşük mü oluyor şimdi bilemem. Her gördüğüm eski ürün aşırı yüksek fiyatta oluyor. Bana da 775 lira çok yüksek geldi.

G4560'a gelirsek. Ben i3 4170 kullandım 2 sene. Birebir aynı işlemciler. Zaten i3'ler 500 liraya satılırken bir anda G4560 aynı performans ile 250 liraya satıldı. Ve maalesef RX570'İ besleyemez. Beslediği oyunlar elbet az değil. Fakat 2 çekirdekli bir işlemci bu. Yeni çıkacak kaliteli oyunların neredeyse hiç birini oynatmaz. Bazı single oyuna yeter gücü gelecek oyunlardan. Ben i3 4170 ile bir çok oyunda tıkandım artık 5 aydır geçici kullandım şimdi ryzen bakıyorum. Çünkü artık yetmiyor gerçekten. 4/4 i5'lerin bile ömrü doluyor yıllar geçtikçe tek tek nesil nesil rafa kalkıyolar. 2/4 bir işlemci G4560 ve geçen seneye kadar yinede iyi kötü iş görüyodu. Yani 2 sene iyi bile iş gördü o işlemci. 3.5 senelik 2/4 bir işlemci oyun işlemcisi olamaz. Bunu anlamak için biraz donanım bilgisi yetiyor, kim ne derse desin kırılmaya alınmaya da gerek yok G4560 oyun işlemcisi değil. Bende de aynı güçte i3 4170 var o da tıkanıyor artık.

Ha hiç oynatmaz demiyorum zaten. 2016'ya kadar olan oyunların %99'unu oynatır.

Alıntıları Göster
    Üründen ürüne değişir benim kasadakı psu nun en düşük ücretine aşağıdan bakabilirsiniz
    akakce.com
    Xigmatek X-Calibre EN40704 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-xigmatek-x-calibre-en40704-500w-fiyati,452469529.html

Oynatmaz derken şuan oynayamadığım oyun olmadı rx 570 e darboğaz yapar mı ?
    Oyundan oyuna değişir ama bizzat 3 senedir bende olan kasa her oyunda bakarım yüzde %90 ında oyunların darboğaz yapmadı ama kimi oyun cpu ya daha çok bağımlı iş yapıyor onlarda yapabilir

Bu kasa zaten budget bir kasa al 1-2 sene istediğin oyunu oyna en fazla high dan med e düşürürsün biraz tweak yap gerekirse cpu tüketen ayarları kapa oyundan yetmedimi
    2.el i5 6500 satılıyor 500 tl ye al onu devam et işine

• Fiyatı 2300 yaptım
  • fiyat takip . biraz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.