Eskiden donanım işleriyle çok ilgilenmiş ve bu işe baya para dökmüştüm. Aradan uzun zaman geçti ve birde baktım ki hala 8 sene önce kurduğum sistemi kullanıyorum :) işe girdikten sonra bilgisayar bileşenleri hobimden uzaklaştım. şimdilerde aklımda yeni bir sistem kurmak var. iş yoğunluğu nedeniyle çok fazla oyun oynama şansım olmayacak ama oyunları açsın istiyorum. Alacağım bilgisayarı ilerleyen dönemde yazılım ve grafik tasarım için kullanacağım. kendimce aşağıdaki şekilde bir bileşenleri olan bir sistem hazırladım. bu sistem hakkında sizin yorumlarınızı istiyorum. bütçem tam olarak bileşenlerin karşısına yazdığım tutarlar kadar. bu tutarlara yakın farklı önerebileceğiniz parçalar varsa yazarsanız çok sevinirim.
İşlemci: Amd Athlon 200GE - 350 TL (ilerde ucuz yollu Ryzen bulursam değiştiririm diye düşünüyorum) Ekran Kartı: Saphire Pulse Radeon RX 560 2GD5 - 600 TL (çok fazla oyun oynamayacağım ama ekran kartsız olmaz diyenlerdenim) Anakart: Gigabyte GA-A320M-S2H AMD A320M Socket AM4 - 360 TL (bunun hakkında hiç fikrim yok tavsiyelere açığım) Ram: G.Skill Aegis DDR4 8GB 2400 Mhz - 350 TL (8 gb olsun ucuz olsun diyorum) SSD: Sandisk Ultra 3D SSD 250 GB - 300 tl (ilave olarak kendi harddiskimi kullanacağım için yeter diye düşünüyorum)
girdap7
kullanıcısına yanıt
Anartı b450 İşlemci 2400g Bellek 3000 mhz
Ekran kartını ne zaman isterseniz o zaman alırdınız
CS go için ucuz bir sistem istiyorum.once konu sahibine sonra bana yardımcı olurmusunuz
quote:
Orijinalden alıntı: nazaman
CS go için ucuz bir sistem istiyorum.once konu sahibine sonra bana yardımcı olurmusunuz
Ekran kartını ne zaman isterseniz o zaman alırdınız
Anakarti asagidakini aldik diyelim eski ekran kartim olan sapphire hd 3850 yi bu kartta kullanabilir miyim? Kullanabileceksem suanda yeni ekran karti almama gerek yok. Yada hd 3850 mi daha iyidir yoksa senin tavsiye ettigin islemcinin dahili ekran karti mi daha iyidir?