Şimdi Ara

Orta sınıf telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu konuda benimle fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
    Aradığım özellikler öncelikle kamerası iyi olsun, şık ve telefonu zaman içerisinde yormayacak arayüze sahip olmalı, kronik sorunları olmamalı, sürekli güncel kalarak 2-3 yıl baş ağrıtmadan götürmeli.
    Android tabanlı çoğu cihaz zaman içerisinde hantallaştığı kanısındayım ve bu beni biraz düşündürüyor. 1.5 yıl kadar Lumia 1020 kullanmış birisi olarak Windows Mobile iyi bir işletim sistemi fakat burada ne tavsiye eden ne de kullanan bir arkadaşa denk gelmedim malesef.
    Bilgisi olan ya da tecrübe etmiş olan arkadaş varsa Lumia 640 hakkındaki görüşleri nelerdir? Lumia'nın dışında aklımdaki diğer modeller de;

-Zenfone2(tasarımdan biraz kalıyor)
    -Xperia C4
    -Xperia Z3c
    +Eğer xxx-1400 lira fiyat aralığında olursa yeni çıkıcak olan Xperia M5 modeli de çok dikkatimi çekti.

Teşekkür ederim, İyi forumlar

• hem donanım gucu ve yazılım guncellemesı uzun surmesı hem stabıl olması ıyı kameravermesı acısından vakıt varsa m5 bekleyın derım,fıyatı sanırım 1500 dolaylarında olacak gıbı,c4 kullanıorum memnunum onerırım ama vakıt varsa m5 beklenıp gorulmelı bana gore
  • Dün mağazada telefonları incelerken z3c nin yine kendim için en iyisi olduğuna karar verdim. Fakat fiyatının biraz daha düşmesi gerekiyor...
    Daha üst seviyelerde htc m9+ kasa kalitesi ve özellikleri ile göz dolduruyor...
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, büyük ihtimalle bekleyeceğim gibi. Söylediğiniz fiyat aralığında M5 ile kıyaslanıcak, tercih edilebilir alternatif cihaz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYhain

Katılıyorum, büyük ihtimalle bekleyeceğim gibi. Söylediğiniz fiyat aralığında M5 ile kıyaslanıcak, tercih edilebilir alternatif cihaz var mı?

Su an gordugum sizmis yada yolda olan cihazlar acisindan yok gibi,m5.cok gecikmez bu ay sonu gelirse o segmentde en one cikan cihaz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.