Şimdi Ara

Orta sınıf telefon tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yunuss.10

rezistif
    AF yok
    flaş yok
    40 mb bellek
    128 mb ram var
    600 mhz işlemci ve symbian var, bu kadar düşük sisteme symbian gider mi sizce ?

98 lik donanıma win 7 kurmak gibi bişi bu symbian isteyen Vivaz alsın

eyvallah hocam bana da böyle bi soğuma geldi sanki internetteki videolarda gayet seri görünüyodu aslında c5-03

• quote:

Orijinalden alıntı: Paranoid-

quote:

rezistif
    AF yok
    flaş yok
    40 mb bellek
    128 mb ram var
    600 mhz işlemci ve symbian var, bu kadar düşük sisteme symbian gider mi sizce ?

98 lik donanıma win 7 kurmak gibi bişi bu symbian isteyen Vivaz alsın

eyvallah hocam bana da böyle bi soğuma geldi sanki internetteki videolarda gayet seri görünüyodu aslında c5-03

içi boşken hızlı görünür tabi, hafıza biraz dolsun sıkışmaya başlasın görün siz c5-03'ü , nokianın en büyük sorunu düşük işlemci ve ram kullanması, vivaz da symbian ama dehşet hızlı , hiç kasma donma yok, bana göre en iyi symbian rezistif olması tek düşündürücü yanı

• quote:

Orijinalden alıntı: cudam

bu arada yunusunda bahsettigi gibi ekran resistive mesaj yazmak iyi olmaz o telefonda
    kapasitif ekranli cihaz almalisin
    c5 te 128 mb lik ram var bu oran baya dusuk oldugu icin telefonda reset atma gibi sorunlar orataya cikabilir tipki 5800 da oldugu gibi

wawe 525 kapasitif sanırım ama onun içinde badaya bulaşma, sadece yüksek modellerde verim alırsın diyenler var
  • oyunla programla pek isin yoksa wave 525 iyi secim olur senin icin
    cok oyun program seviyorsan dedigim gibi androidli modellere bak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cudam

bu arada yunusunda bahsettigi gibi ekran resistive mesaj yazmak iyi olmaz o telefonda
    kapasitif ekranli cihaz almalisin
    c5 te 128 mb lik ram var bu oran baya dusuk oldugu icin telefonda reset atma gibi sorunlar orataya cikabilir tipki 5800 da oldugu gibi

wawe 525 kapasitif sanırım ama onun içinde badaya bulaşma, sadece yüksek modellerde verim alırsın diyenler var

bada için uygulama zor bulursun, androidli gt540 yada optimus one'a bak

• peki arkadaşlar teşekkür ederim en azından biraz ön bilgim oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

quote:

lg bulasma derim hocam

şu işletim sistemi davası mı? nokia hakkında ne diyorsunuz? Nokia c5-03'e daha çok meyilliyim şu anda..

işletim sisteminde degil hocam ben bundan kaç sene önce lg telefon almıstım kf510 lanet ettim . donma . kapanma kendiliginden . batarya yetmemesi gibi sorunlar yasadim suan ayni telefon abimde var ve kendiside ayni sorunlari yasiyor ondan dolayi lg ye pek sıcak gözle bakmıyorum . herkez yasiyor cünkü bu sorunlari

hocam kendin demişsin kaç sene önce diye..nokianın samsungun önceki modellerinde hiç mi yoktu o tip sorunlar onda da vardı..LG günümüzde tasarım ve donanım bakımından yeterli telefonlar üretebiliyor..ayrıca teknik servis konusunda da gayet başarılı..senden başka biri daha söyledi o telefonu demekki o seride hata varmış..5800da da hata vardı.c6da sanırım yazılımsal sornlar var..yani böyle şeyler olabiliyor malesef..

Paranoid- Arkadaşım seninde gördüğün gibi çoğu kişi monte ve lg gt540 üzerinde yoğunlaşıyor..istersen bir araştır onları..

• C5-03 alacağına 5800 alsan en azından af-flash filan olan bi tel sahibi olursun.Sırf daha yeni diye c5-03 almak bence biraz saçma.5800 v52 update versiyonlar c5-03den her türlü daha üstün.Ama dersen ki fiyatı biraz daha arttırırım o zaman C6-01 alabilirsin.Daha iyi olur ama sen bilirsin tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 12 Şubat 2011; 17:10:30 >
  • quote:

quote:

hocam al 3gs kurtul bak ben sana diyim

hocam tutmuyorum ben o telefonları ya ne o öyle kocaman, ayrıca çok donuyo
    bkz: kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş

iphone donuyor mu hocam ? hah sakaci seni

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

C5-03 alacağına 5800 alsan en azından af-flash filan olan bi tel sahibi olursun.Sırf daha yeni diye c5-03 almak bence biraz saçma.5800 v52 update versiyonlar c5-03den her türlü daha üstün.Ama dersen ki fiyatı biraz daha arttırırım o zaman C6-01 alabilirsin.Daha iyi olur ama sen bilirsin tabi ki.

hocam hiç sorma c6-01'in hastası oldum zaten ama fiyatı biraz aşıyor beni
  • biraz daha bekle o zaman kardeş.İyi bir şey almak istiyorsun madem biraz daha para biriktir istersen.C6-01 gerçekten güzel bir telefon.C5-03 le filan hiç uğraşma istersen.
  • Nokiada x6 ve n8 iyi .ama orta siniflar kötü c seriside öyle.zaten nokiada itiraf etti bocaladigina.nokiadan sasmacilar bile sascakta sasmaz onlar.
    wave 525 tavsiye etmem badasi java gibi.3g yok,monte müzik telefonu donma kasma yapmaz.pil omru iyi kapasitif ekran . ama ille isletim sistemi dersen lg gt540 ama oda rezistif android guncellemen falan lazim.samsung galaxy 5 ve turkcell t10 falan var bide.neyse bunlarida arastir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 12 Şubat 2011; 22:03:00 >
  • Monte veya wave 525 işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bass system forever

Nokia C5-03 dostum bu telefon mükemmmel tavsiyemdir.

+1500
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

lg bulasma derim hocam

şu işletim sistemi davası mı? nokia hakkında ne diyorsunuz? Nokia c5-03'e daha çok meyilliyim şu anda..

işletim sisteminde degil hocam ben bundan kaç sene önce lg telefon almıstım kf510 lanet ettim . donma . kapanma kendiliginden . batarya yetmemesi gibi sorunlar yasadim suan ayni telefon abimde var ve kendiside ayni sorunlari yasiyor ondan dolayi lg ye pek sıcak gözle bakmıyorum . herkez yasiyor cünkü bu sorunlari

olm hepsi böle olcak değil ya , madem kf510 da sorun vardı abine neden aldrdın

c5-03e bakma kardeş

hoppalaa c5-03'ün nesi var o da mı donma yapıyo symbian falan için diyosan benim pek işim olmaz işletim sistemiyle, oyunla vs.. dediğim gibi müzik ve film olayında kasmayacak, mesaj yazımı ve kullanımı kolay olacak. yalnız bişey dikkatimi çekti 10 kişiden 7 si nokiadan nefret ediyor

valla sende farketmişin ya gelen geçen azına sı****** nokıanın bende anlamadım ya sorunlu deniyo yeni ssürüm çıkıyo sorunlar gideriliyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.