Şimdi Ara

Orta Yaşın Geri Dönüşü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eskiler toplanmış

4 gün tecrit hayatının başlangıcında ne yapacağım diye düşündüm, eskiden ne yapardım evde nasıl zaman geçerdi...

Benim de aklıma knight geldi ama sanırım bizden geçmiş.

Nasıl giriliyor, üyelik nasıl alınıyor onu bile çözemedim sanırım üyelik al gir devride bitmiş premium alınmadan giriş yapılmıyormuş, pazar açmak için para yatırmak gerekiyormuş vs.vs.

Neyse video izleyeceğiz artık 4 gün kusana kadar. Teşekkürler NTT,

Eskilere selam olsun
  • Karantina günlerinde bir bakayım dedim, oyundaki item ve görünüşler çok cirkin bir hal almış. Krowaz diye bir şey gelmiş shellin üzerine giyilen, bir tane çocuk eklemişler her bir şeyde uyuz uyuz beliriyor sağ altta. Bir de koca koca kanatlar var, aman allahim tam o kusmalik derecesinde abartı Kore oyunları gibiydi. Kabus resmen. Hala koxp olduğunu görünce de güldüm geçtim. Ben 2004-2007 arasında oynamistim. O zamanları andıran güzel bir private server var mi söyle en fazla 70-72 lvl olan. Ko-myko iyi gibi sanki ama bu serverların uzun ömürlüsü yok mu hiç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Private serverde oynayarak virüs riskini alamayacak dönemdeyim. Bilgisayarımdaki veriler önemli o yüzden private benim için seçenek olmadı.
  • Oxsgen kullanıcısına yanıt
    ben de bu serverı düşünüyorum da arkadaşlar konuda demiş işte trojan var clientte falan, teknik kısma çok hakim değilim bir sıkıntı olur mu sizce indirmekte?
  • CS:GO'da hile dolmuş. Multiplayer oynamayacağım. Belki artık doom felan alır oynarım.
  • Antor kullanıcısına yanıt
    nasil anlaşılıyor hile olduğu ben de giriyorum oyuna baya iyi oynuyolar sanıyodum :))
  • Adam dağa tepeye bakarken bir anda arkasındaki seni vuruş aralığına girer girmez şak diye vuruyor. Hiç görmediği duymadığı halde rastgele kapı v.s arkasından çat diye vuruyor. Seni vurdukları senaryoyu izlersen anlamaman mümkün değil yani.
  • Şu Rise online ne oldu? Adamlar gazladi gazladi hala ses seda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay, konuyu görünce eskileri hatırladım bende. Ares serveri güzeldi.. :) Benim hala 83 warrior duruyordur sanıyorum.
  • Yıllar sonra açıp bir oynasam mı dedim ama gene o üst sağdaki çarpıya bastım. Arada bir bakıp bakıp çıkıyorum. Eski tadı alabilir miyim diye kendime sorup, hayır cevabından sonra çıkıyorum..
  • mr. solucan kullanıcısına yanıt
    10 yıldır yapacaklar. Bugdan geçilmez orası. Yapan ekipte amatör o yüzden boşverin umut bağlamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

10 yıldır yapacaklar. Bugdan geçilmez orası. Yapan ekipte amatör o yüzden boşverin umut bağlamayın.
    Buglar pek önemli değil bence. Oyun alfa-beta surecindeyken, oyunculardan aldıkları geri bildirimler sonucunda düzeltilir büyük oranda. Asıl endişe ettiğim oyun tanıtımlardaki gibi mi olacak yoksa tanıtımlar şişirme olup oyun fos mu çıkacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 1 Mayıs 2020; 23:27:42 >
  • ben orta üst yaş oluyorum galiba 46 ile :)
    uzun zamandır pc ye uzağım
    aoe 2 ile pc ye yeniden ara ara döneceğim ko oynayacak cesaretim gözlerim yok artık ama güzel zamanlardı
  • Norton şu MyKo'da trojan bulmasaydı iyiydi, hesap bile açmıştım.
    Konudaki mesajları okuyup gaza geldim ama resmen içimde patladı :)
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde çok hevesliyim ama öyle bekliyorum oynayamadan...
  • Selam agalar partyde yer var mi?
  • KO1 WEB SITE
    HOME Knight Online , KO1 , knightonline , knightonline1
    https://www.knightonline1.com/?re=22107

Koronadan dolayı boş zaman olunca bende pvp arayışlarına girmiştim. Bu server 2006 yılının özelliklerini esas alarak var. 400 küsür gündür acık. Serverda Koxp yasak. Baya etkili şekilde göz açtırmıyorlar. Lwl kasmak için makro serbest.
    Verdiğim link refli bu linkten indirirseniz 100 kc kazanacagım.
    Trojen ile ilgili server admini acıklama yapıyor. Benim kafama yattı pcmde önemli bir evrak olmadığı için cok önemsemedim. Bunu dikkate alsın indirecek arkadaşlar.

• Şu Rise online çıkınca bu tayfa komple oraya mi geçsek, bayağı bir özleyen varmış çünkü

• Numan N kullanıcısına yanıt
    Numa numa numa yey
  • Beyler, usko steamko bir 10 yıl daha oynanır. Ben o potansiyeli gördüm. Millet koxpa dupeye, hileye söve söve yinede oynuyor vazgeçmiyor. Alternatifede gerek yok. Sinir krizi geçirmeyede gerek yok CS:GO bam bam yada parayı basıp wow oynamak en mantıklısı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.