Şimdi Ara

ORTAÇAĞ DÖNEM FİLMLERİ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda ve internette araştırıyorum fakat istediğim sonuçlara ulaşamadım ve sanırım tavsiye üzerine yoğunlaşmam doğru sonuçlara götürecektir diye düşünüyorum, sizlerden ricam ortaçağ'da geçen film önerileri,dönem ortaçağ fakat illaki savaş ağırlıklı değil.

Örnek olarak şunları verebilirim,(aklıma gelenler)

perfume the story of a murderer, sherlock holmes, vidocq, karındeşen jack, trois mousquetaires gibi,yani orta çağ avrupasında şehiriçinde geçen diyebilirim.

Fakat şunlar hariç, çünkü bazılarını izledim ve bazıları tam aradıklarım değil.Yardımcı olur ve bildiklerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum,teşekkürler.

Apocalypto
    Troy
    Gladiator
    Brave Hearth
    Tristan and Isolde
    Mummy
    Timeline
    Kingdom of Heaven
    King Arthur
    300
    The Passion of The Christ
    The Lord of The Rings
    Eragon
    Pathfinder

• King Arthur,Kingdom Of Heaven ve Robin Hood
  • Teşekkürler, hiç kimse bir cevap yazmamışken sizin yazmanız sevindirici ve şaşırtıcı oldu doğrusu, çünkü, ilk kez konu açtığım bu bölümde yüzlerce sinema tarihi uzmanı (!) olduğunu sanmıştım, neyse....

Maalesef yazdıklarınızdan ikisini yukarıdaki listemde elemiştim, Robin Hood ise zaten elimde, tekrar teşekkürler.

Bu arada Tavsiye istediğim film konusu hakkında şöyle bir ekleme yapmak isterim...

Ortaçağ, günlük şehir hayatını yaşamını anlatan, o dönemlerde şehirde, kasabada geçen olayların anlatıldığı dönem filmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 20 Ekim 2010; 20:50:47 >
  • Acelem Vardı.Konunun İçeriğini Okuyamadım.Hemen Yazdım O yüzden.Kusura Bakma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.