Amerikan İç Savaşında gönüllü olarak savaşmaya gittiler |
Ortaçağda yaşasaydınız hangi yüzyılda yaşamak isterdiniz? (2. sayfa)
Ortaçağda yaşasaydınız hangi yüzyılda yaşamak isterdiniz?
(En Son Oy Tarihi: 13.5.2024)
-
-
atillanın ordularının avrupayı işgali haçlı seferleri ve vikinglilerin avrupa istilası gönüllü yapılan savaşlara sadece bir kaç örnek.spartaküs isyanına ve hannibalın ve ordusunun büyük istekle romaya yürümesinden bahsetmiyorum bile.ortaçağda bazı durumlarda zorla savaşa götürülme olsada askerler ve savaşçıların büyük bölümü kendi isteğiyle para kadın ve şan şöhret için savaşıyordu.yani ortaçağdaki savaşçıların büyük bölümü savaşlarda kendi isteğiyle savaşıyordu.ve tek istedikleride onurlu gururlu yaşamak ve ölmekti.
-
Ne zaman değil nerede ve kim olarak diye sorulması gereken bir şey.
10. asırda E. Emevi Devleti'nde özgür bir vatandaş olarak yaşamak tüm Avrupa'da yaşamaktan çok daha güzel bir şey.
5. asırda Hun ya da 13. asırda bir Moğol generali olmak harika bir yaşam demektir.
6. ya da 16. asırda İstanbul'da yaşamak geri kalan tüm dünyadan daha münferit bir hayat demek. Dünyanın merkezinde, dünyanın en önemli yerinde yaşamak demek.
17. asırda Mughal'da zanaatkar olarak yaşasaydınız mükemmel bir hayatınız olacaktı.
O yüzden ne zamanda yaşamak istediğim değil mesele.
En uzun ve refah yaşamı, en sade ve rahat hayatı nerede yaşayacaksam orada olmak isterdim. Sıcak olmasın yeter. Arabistan çöllerinde klimasız yaşayamam.
-
bahsettiğin zamanlar gibi ortaçağ gerçektende müthiş zamanlardı.keşke hiç bitmeseydi diye defalarca iç geçirmişimdir.
-
571de bir güneş gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu neyin kafası
ebenin kafası ebenin.sıkıyorsa ev adresini ver kılıç dövüşü yapalım.senin gibi ergen bebelere haddini bildirmek artık farz oldu.
-
Sen warband oynayacan heralde orta çağda, dikkat et köle olma tenhada eşkıya affetmez ha belki de karın savaş ganimeti olur vikinge
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 12 Mayıs 2024; 23:30:3 >
beni eşkiya öldürebilir mi sanıyorsun? kılıçta inanılmaz derecede yetenekliyim.al aşağıdaki videomu izle.sence bu hızı ve refleksleri hangi baba yiğit yenebilir?
Ercan YılınyoutubeKauçuk kılıçla tabanca mermisine tepki 2https://www.youtube.com/watch?v=FC6P5B9IWPs -
ne oldu işine mi gelmedi hızım ve refleksim? anca oturduğun yerden atıp tutarsın
-
Salak biri olduğunu düşündüm, biraz da kahkaha attım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 12 Mayıs 2024; 23:22:56 >
salak olduğum çıkarımını nerden yaptın insanlara karşı hep böyle önyargılımısın? sizin gibi beceriksiz yeteneksizler anca başkalarına kahkaha atar zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reallyboy -- 12 Mayıs 2024; 23:23:59 > -
Takıntından, evet
Benim albion cari seni 1v1de mahveder bu arada
beni kimsenin yenebileceğini düşünmüyorum.zaten antalyada takım kurup bireysel ve grupsal buhurt international maçlarına katılıcam.o zaman kendimi ispatlarım.sanada bakıp bakıp vay be demek kalır.
-
diş enfeksiyonundan öleceğim bir çağda yaşamak istemezdim
-
diş enfeksiyonundan kim ölmüşde sen ölecen? ayrıca ortaçağda günümüzdeki hastalıkların yarısından fazlası yoktu.
-
Harcar seni
https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/3091083
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X