Şimdi Ara

Ortaçağda yaşasaydınız hangi yüzyılda yaşamak isterdiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Ortaçağda yaşasaydınız hangi yüzyılda yaşamak isterdiniz?

(En Son Oy Tarihi: 13.5.2024)
Giriş

Amerikan İç Savaşında gönüllü olarak savaşmaya gittiler

• 01001101 kullanıcısına yanıt

atillanın ordularının avrupayı işgali haçlı seferleri ve vikinglilerin avrupa istilası gönüllü yapılan savaşlara sadece bir kaç örnek.spartaküs isyanına ve hannibalın ve ordusunun büyük istekle romaya yürümesinden bahsetmiyorum bile.ortaçağda bazı durumlarda zorla savaşa götürülme olsada askerler ve savaşçıların büyük bölümü kendi isteğiyle para kadın ve şan şöhret için savaşıyordu.yani ortaçağdaki savaşçıların büyük bölümü savaşlarda kendi isteğiyle savaşıyordu.ve tek istedikleride onurlu gururlu yaşamak ve ölmekti.

• Ne zaman değil nerede ve kim olarak diye sorulması gereken bir şey.

10. asırda E. Emevi Devleti'nde özgür bir vatandaş olarak yaşamak tüm Avrupa'da yaşamaktan çok daha güzel bir şey.

5. asırda Hun ya da 13. asırda bir Moğol generali olmak harika bir yaşam demektir.

6. ya da 16. asırda İstanbul'da yaşamak geri kalan tüm dünyadan daha münferit bir hayat demek. Dünyanın merkezinde, dünyanın en önemli yerinde yaşamak demek.

17. asırda Mughal'da zanaatkar olarak yaşasaydınız mükemmel bir hayatınız olacaktı.

O yüzden ne zamanda yaşamak istediğim değil mesele.

En uzun ve refah yaşamı, en sade ve rahat hayatı nerede yaşayacaksam orada olmak isterdim. Sıcak olmasın yeter. Arabistan çöllerinde klimasız yaşayamam.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

bahsettiğin zamanlar gibi ortaçağ gerçektende müthiş zamanlardı.keşke hiç bitmeseydi diye defalarca iç geçirmişimdir.

• 571de bir güneş gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reallyboy R kullanıcısına yanıt

Bu neyin kafası Ortaçağda yaşasaydınız hangi yüzyılda yaşamak isterdiniz? 

• yltyy kullanıcısına yanıt

ebenin kafası ebenin.sıkıyorsa ev adresini ver kılıç dövüşü yapalım.senin gibi ergen bebelere haddini bildirmek artık farz oldu.

Sen warband oynayacan heralde orta çağda, dikkat et köle olma Ortaçağda yaşasaydınız hangi yüzyılda yaşamak isterdiniz? tenhada eşkıya affetmez ha belki de karın savaş ganimeti olur vikinge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 12 Mayıs 2024; 23:30:3 >

beni eşkiya öldürebilir mi sanıyorsun? kılıçta inanılmaz derecede yetenekliyim.al aşağıdaki videomu izle.sence bu hızı ve refleksleri hangi baba yiğit yenebilir?

Ortaçağda yaşasaydınız hangi yüzyılda yaşamak isterdiniz?Ercan Yılınyoutube
    Kauçuk kılıçla tabanca mermisine tepki 2
    https://www.youtube.com/watch?v=FC6P5B9IWPs
    Ortaçağda yaşasaydınız hangi yüzyılda yaşamak isterdiniz?

ne oldu işine mi gelmedi hızım ve refleksim? anca oturduğun yerden atıp tutarsınOrtaçağda yaşasaydınız hangi yüzyılda yaşamak isterdiniz? 

Salak biri olduğunu düşündüm, biraz da kahkaha attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 12 Mayıs 2024; 23:22:56 >

salak olduğum çıkarımını nerden yaptın insanlara karşı hep böyle önyargılımısın? sizin gibi beceriksiz yeteneksizler anca başkalarına kahkaha atar zatenOrtaçağda yaşasaydınız hangi yüzyılda yaşamak isterdiniz? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reallyboy -- 12 Mayıs 2024; 23:23:59 >
  • Takıntından, evet

Benim albion cari seni 1v1de mahveder bu arada

• beni kimsenin yenebileceğini düşünmüyorum.zaten antalyada takım kurup bireysel ve grupsal buhurt international maçlarına katılıcam.o zaman kendimi ispatlarım.sanada bakıp bakıp vay be demek kalır.

• diş enfeksiyonundan öleceğim bir çağda yaşamak istemezdim

• diş enfeksiyonundan kim ölmüşde sen ölecen? ayrıca ortaçağda günümüzdeki hastalıkların yarısından fazlası yoktu.

Harcar seni

https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/3091083

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.