Şimdi Ara

Ortadoguteknoloji.com güvenilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merakla bekliyorum hocam. İnşallah sıkıntı çıkmaz kardeşim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Bu sektorde çalışmış biri olarak söylüyorum örnek veriyorum Bosch buzdolabı Hepsiburada n11 Trendyol gibi sitelerde 5500 lira ise sen bu buzdolabını özerk sitelerde 5300 liraya alabilirsin bunun altı şüphe uyandırır o aradaki 200 lira fark n11 Trendyol gibi sitelerin aldığı komisyon oranları havale ile en ucuz 5150 liraya alabilirsin ama bu site resmen bedava veriyor kesinlikle güvenilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım dolandırılmamışsındır her şeye hazırlıklı olmakta fayda var

• Technopat Sosyal
    Ortadoguteknoloji.com güvenilir mi? - Technopat Sosyal
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/ortadoguteknoloji-com-guevenilir-mi.907550/page-2

yukarıdaki sitede frknozcnn1 kullanıcı adlı arkadaş alışveriş yapmış ve sonuç.

Sipariş verdim PS4 Pro ile bugün bekleyip göreceğim mail attım ürün kargoya verilecek diye cevap verdi ya biraz güven kazanıp dolandıracak ya da direkt dolandıracak bakalım umarım ben yanlış düşünürüm bir iki günlük yeni olduğu için kampanyalı fiyat falandır inşAllah

Tabiki cevap vereceğim cimere başvuru yaptım ben dolandırıcı olduklarını düşünüyorum halen telefonlar açılmıyor maillere dönüş yapılmıyor ama sipariş istiyorlar teslimatım yolda gözüküyor şimdi kontrol ettim kargo bilgisi yok bnce oyalamaya dayalı bir düzen bakalım belli olacak ama ben cimere başvuru yapım Online olarak emniyet müdürlüğüne başakşehir emniyete başvuru yaptım kanıtlarım ile birlikte ayrıca bugün teslimat yolda dediği için savcılığa başvurmadım ona da yarın başvuracağım stajyer savcı akrabam var fazlasıyla yardımcı olup yönlendirir diye düşünüyorum bakalım gelecek mi sipariş.

Çok garip bu adamlar ortadoğu kimya polimer san tic aş adına piyasaya gösterdiler kendi satış numarasına ulaşamadığım için o firmayı yazıyım dedim osman bey ile görüştük savcılığa vermiş hesap bloke olmuş yatan paralar geri yatıyormuş benimki de yattı iş çok garip bir olay haline geldi bende karakola zaten şikayet etmiştim hesap numarasını olayı anlatarak falan osman bey sitenin kapanacağınıda söyledi ben paramı kurtardım bana burası aracılığıyla ulaşam arkadaşada yardımcı oldum onunkide yarın yatacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve bir konunun daha sonuna geldik. Yapımda ve yorumda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler :)

• Technopattaki konuyu bende gördüm orada da konu açmıştım cümleten geçmiş olsun ama gerçekten çok saçma ortadoğu polimer kimya adlı şirketin böyle bir çakal sürüsü olması

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.