Şimdi Ara

ortak aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendime 10-20 yaş arası oyunu iyi bilen aşırı derecede iyi ve iyimser olan ortak aranıyor

not:onunla 2m sp li çhar yapıp kasıcam ikimizde birbirimize sahib çıkarız kesinlikle kötü niyetim yok msn first_yasin_1907@hotmail.com

• Biraz Kötümserim ve Kötümser olmak için bikaç nedenimi paylaşayım istersen

1.Forumda 8 GÜnlük bir geçmişin var

2.10-20 yaş arası diyorsun ama 12 ile 18 yaş ele alayım en basitinden bu 2si arasında dağlar kadar fark vardır

3.Ortak sistemi şeklinde oynanan oyunlarda 10 senelik arkadaşlar bile birbirini dolandırıyorken hiç tanımadığın birine güvenmek ne kadar doğrudur sen düşün

He bide Gerçek hayatta bile ortak işletme modeline dayanan kurumlarda anlaşamama oranı %93
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeMüsait

kendime 10-20 yaş arası oyunu iyi bilen aşırı derecede iyi ve iyimser olan ortak aranıyor

not:onunla 2m sp li çhar yapıp kasıcam ikimizde birbirimize sahib çıkarız kesinlikle kötü niyetim yok msn first_yasin_1907@hotmail.com

Yani bildiğiniz saf, dolandırırken beni çok zorlamıycak birini arıyorum da diyebiliriz
  • bunları bilmoyudum sizden öğrendim bu siteyi yeni keşfettim ondan 8günlük geçmişim var bu işler binbaşı olmayla bitmiyo
  • benim hic bir zararım olmas tamamen uysalım ::D:D bişi dicem hangi böümde ????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gain ortak aranıyor
    3 ay önce açıldı
    FC 24 ORTAK ARANIYOR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.