Beyler Pathosta 59 lwl characterim var itemli falan kendi halinde ben işten zaman ayıramadıım için birine devretmek istiyorum sabahları ama bu kişi güvenliri birisi olması lazım pmden bana ulaşırsanız sevnirim...
bikere gold prele itemlerini kitle kardeş bu şart
quote:
Orjinalden alıntı: HUMAN SAWAR
bikere gold prele itemlerini kitle kardeş bu şart
eet bide müslüman birine devret gerçekten bu devirde zor güvenmek rütbesine bakma
Güvenilir birisi ne ya. Topic açarak güvenilir birisimi aranır nasıl anlıyacaksın. 2 gün sonra hack'lendim vay şerefsiz hack'ledi beni gibi laflar duymayalım. Kalsın character forum hırsız dolu.
valla öle ortaklık kolay iş değildir şak die olmaz güven meselesidir yyrn bi gün giderse itemler ah yandım ben allahım buna can dayanmaz dersin..
en bariz örneğini mert dene arkadaşta gördük (hangi taraf haklı bilmiyorum) 70e kadar akstılar 70ten sonra dağıldılar
salla ya car sende kalsın rütbesindenmi anlican güzenilir olum olmadığını sonra carım yoyuldu deme
Bu aralar herkes ortak arıyo ne iş
realden tanımadıgın kişiye car falan emanet etme
FearForMe Charında Haklı Olan Taraf Mert Gil Adam Diğer Ortaklardan Habersiz Chara Ortak Ederse Bende Değişirim Passı
gold alıp itemleri kitlersen ben olabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: birlik001
gold alıp itemleri kitlersen ben olabilirim
+1
Güvenebilceksen bende olurum sana ortak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme