Bir arkadaşla ortak internet kullanıyoruz, yaklaşık 50 metre ötede yalnız duvar olduğu için yalnızca 4-5 metrekarelik bir alanda sinyal full seviyede diğer yerlerde 2 tık'a kadar düşüyor. Bu çeken yere antenli wireless koyuyorum ve usb'den bilgisayarıma çekiyorum interneti; ama eskidi artık antenli wireless'i atacağım. Yeni bir şey almam lazım ancak sadece bilgisayardan değil de, o çeken yerden aldığı sinyali tekrardan yaysın ve telefondan da girebileyim istiyorum. Yani sadece gelen usb ile değil de oradan aldığı sinyali bana yayan bir alet lazım. Ve en ucuz maliyetli şekilde açıklarsanız sevinirim.
Ama çok da emin değil açıkçası. Olayı tamamıyla anlattım, umarım yardımcı olabilirsiniz. Router mi lazım bana, access point mi açıkçası kafam çok karıştı anlattıklarından. Teşekkürlerimi sunuyorum.
o ürünle olmaz. repeating yapabilen bir donanım alman lazım. tp-link 740n alıp dd-wrt kurabilirsin. yada uğraşamam dersen 743nd de olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: utkanizmit
o ürünle olmaz. repeating yapabilen bir donanım alman lazım. tp-link 740n alıp dd-wrt kurabilirsin. yada uğraşamam dersen 743nd de olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibos07 -- 1 Mart 2013; 15:53:48 >
Merhabalar ;
Kablosuz aktarımda mesafeler arası uzun ise ve dış ortamda herhangi bir engel bulunuyor ise bu etki yapabilir. Dış ortamda bir noktaya sinyal aktarımı için TL-WA5210G Access Pointimizi kullanmamız gerekmektedir. Ürünün detaylı bilgi için link üzerinden inceleyebilirsiniz.