Şimdi Ara

ORTAK KULLANILACAK BİSİKLET İÇİN KADRO BOYU VE CARRARO 227 ORTA DEMİR YÜKSEKLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşimle ikimiz de 174 cm boyundayız ancak benim içbacak boyum 30 inch, eşimin ise 32 inch. İzmirde doğru düzgün bir bisikletçiye gidip kadro boyumuzu hesaplatamadığımız için de internette yaygın kullanılan hesap formüllerine mahkum kaldık. 48 lik kadronun ağırlıklı olarak benim ama bazen eşimin de kullanacağı bir şehir bisikleti için uygun beden olduğunu düşünüyoruz. Genellikle Ege Üniversitesi içindeki nispeten bozuk yollarda ve Bornova çevresinde süreceğiz. Buradan ve bütçemizden hareketle ikinci el temiz bir Carraro 224-225-227 ya da Merida Sportway 40d, Sedona 345, Kron TX 150 bakınıyoruz. Orta demir yüksekliği özellikle eşim kullanırken ne kadar sorun olur onu kestiremiyorum. Lakin gidip bir bayide deneyecek zamanımız da hiç yok. 48 Kadro bir 227 denk geldiği anda almak istiyorum ama bu konu çok kafamı kurcalıyor. Doğru bir tercih olur mu emin olamıyorum. Bu modelleri kullanmış, benzer boyda arkadaşlar varsa iki satır yorum yazabilirlerse çok sevinirim.

• rakamsal olarak karşılığı nedir bilmiyorum ama M beden size uygun olur hocam, muhtemelen bahsettiğiniz 48" M bedene denk gelmekte.Orta demir yüksekliği konusuna gelince siz kendi bacak boyunuza göre alın, eşinizin bacak boyu sizinkinden 2" daha büyük olduğu için onun açısından sıkıntı olmaz, ama eşinizin bacak boyuna göre alırsanız sizin için sıkıntı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.