Arkadaşlar resimdeki gibi 49 rakamdan 20 tanesinin seçilip ardışık olan tüm rakamların silinmesi ile elde edilecek olan sistem toplamda 5252.5 TL tutmaktadır...Böyle bir sisteme ortak olacak arkadaşlar aranmaktadır, istanbulda ikamet etmesi tercihimizdir....
Tahmini getiri 6 bilinmesi durumunda 1 tane altı bilmem kaç tane 5-4-3 bilinecektir...Tahmini tek kişi bilirse 1 e 110 kazanır
5 bilinmesi durumunda en azından 5 tane beş bilmem kaç tane 4-3 bilinecektir...tahmini getiri :1 e 3 kazanır
4 bilinmesi durumunda yatırılan paranın %60 ı kurtarılır...
3 bilinmesi durumunda yatırılan paranın % 10 u kurtarılır...
daha fazla kazanılabilir ancak ardılık sistem olduğu için çıkan sayının sayı öbeğinin başında mı ortasında mı sonunda mı olduğu etkilidir... yani 5 bilince sistemden 10 tanede 5 çıkabilir....
hocam şakamı yapıyon bu konuyu daha önce açmıştın ben de çürütmüştüm unuttunmu yoksa
şans işi bu iş 50000 tane kupon yaparsın tutmaz 5 tane yazarsın tutar, bence sen daha az bütçeli oyna
harbi ya bi an dejavu oldum bu konu öncedende açılmıştı
doğrudur arkadaşlar konu önceden açılmıştı ancak 6 ağustostaki çekiliş için yapılan bir çalışmaydı... Çürütüldüğü söylenen şeye gelince olasılıkta çürütülmek ne kadar doğru bilemedim sonuçta sistem kuruyorsunuz bunun çürütülen kısmı nedir...
Bu şekilde konu açılması yasaksa açmayız ancak çürüttüm lafı bence çok saçma eğer bunu çürüttüm diye bir söze gerçekten inanıyorsanız milli piyangonun hiçbir oyununu oynamayın çünkü sonuçta hepsi bir ihtimal hesabıdır...
quote:
Orijinalden alıntı: serzenis34
doğrudur arkadaşlar konu önceden açılmıştı ancak 6 ağustostaki çekiliş için yapılan bir çalışmaydı... Çürütüldüğü söylenen şeye gelince olasılıkta çürütülmek ne kadar doğru bilemedim sonuçta sistem kuruyorsunuz bunun çürütülen kısmı nedir...
Bu şekilde konu açılması yasaksa açmayız ancak çürüttüm lafı bence çok saçma eğer bunu çürüttüm diye bir söze gerçekten inanıyorsanız milli piyangonun hiçbir oyununu oynamayın çünkü sonuçta hepsi bir ihtimal hesabıdır...
ben oynamıyorum zaten çürüttümden kasıt tutmama olasılığının yüzdesini göstermekti ve sende o zaman ikna olmuştun tabiki rastgele 5bin tlden bunu oynamak mantıklı ama bence gerek yok
quote:
çıkacak 6 sayının 6sının da seçilen 20 sayının içinde olma ihtimali yaklaşık %0,4. sence bu kadar düşük bir ihtimal için 5bin tl yatırmaya değer mi??
sistemli oynamak yerine karışık oynamanın daha yüksek ihtimal olduğu kesinlikle mantıksız... trilyonluk kuponlar oynatılıyor makineye de sadece 1 kişi biliyor...sistemin yanından bile geçemezler...
6 rakamın seçilen 20 rakan içerisinden çıkma ihtimali dediğiniz gibi çooook düşük sonuçta 20 nin 6 lı hemde ardışık gelmeyecek diye öngörülen ihtimallerini 49 un 6 lı ihtimallerine bölüyoruz...ancak 5 bilmek kazandırır 4 bilmek %50 kurtarırsa ve ayrı ayrı oynanan 3 kuponda bilinen birler ikiler birleşirse işe yarar diye düşünüyorum...
quote:
Arkadaşlar resimdeki gibi 49 rakamdan 20 tanesinin seçilip ardışık olan tüm rakamların silinmesi ile elde edilecek olan sistem toplamda 5252.5 TL tutmaktadır...Böyle bir sisteme ortak olacak arkadaşlar aranmaktadır, istanbulda ikamet etmesi tercihimizdir....
Tahmini getiri 6 bilinmesi durumunda 1 tane altı bilmem kaç tane 5-4-3 bilinecektir...Tahmini tek kişi bilirse 1 e 110 kazanır
5 bilinmesi durumunda en azından 5 tane beş bilmem kaç tane 4-3 bilinecektir...tahmini getiri :1 e 3 kazanır
4 bilinmesi durumunda yatırılan paranın %60 ı kurtarılır...
3 bilinmesi durumunda yatırılan paranın % 10 u kurtarılır...
daha fazla kazanılabilir ancak ardılık sistem olduğu için çıkan sayının sayı öbeğinin başında mı ortasında mı sonunda mı olduğu etkilidir... yani 5 bilince sistemden 10 tanede 5 çıkabilir....
Benim başka bir naçizane önerim var. Sayısal oynamaktansa bilyonerde oranları 1.65 den düşük olmayan 25 maç kombine alt üst oyna. Böylece 2 misliden bilyonerin bir kupon için verdiği maximum olan 500.000 e ulaşırsın. İnan bana sayısalda tutturmaktan daha kolay olacaktır.
aslında hepiniz haklısınız ve ben bir konuda yanlış yaptım... ben bu konuyu birilerini ikna etmek için açmamıştım ama hep bir ikna çabası içersindeymişim gibi yazılar yazdım (kocaman yanlış)...
ben bu yazıyı zaten böyle sistemlere aklı yatan ve oynayan mantığını bilen arkadaşlarla ortak olmak için açmıştım...anladığım kadarı ile kforumun bu kısmında boşuna konu kirliliği yapmışım....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme