Şimdi Ara

OrtakApp [İlk Mesajı Okuyun] (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
160
Favori
190.284
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
Giriş

Zaten geçen aylarda faiz için girenler çıktı piyasadan yüksek verdiği için müşteriler yöneldi tam tersi olunca çıkış oldu çok normal, kalanlar kripto işlemi yapanlar olmalı, kripto ile işi olmayanlar için bir çok alternatif uygulama var

2025 raporu çıkınca görürüz 2024 raporunda zarar yazmıştı.

https://www.kap.org.tr/tr/api/file/download/4028328c95959ac20195debb26d54f51

https://www.kap.org.tr/tr/api/file/download/4028328c95959ac20195deb670e74ee7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 17 Nisan 2025; 12:49:30 >

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Merhaba Birkan bey sisteme güvenebilirlik ne durum da yani paramız güvende mi bu konu da düşencenizi öğrenebilirmiyim? Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • J.sins kullanıcısına yanıt
    Güven meselesi aylar öncesinde başlık altında konuşulup tüketildi. Sorun güven değil, Ortak'ın faizinin emsallerinden düşük kalması. Bu sebeple çok kişiyi kaçırdı kendisinden.

Bugünkü MB faiz artırımı sonrası %50'ye yakın oranlar gelecektir diğer bankalarda, Ortak da bu civarlarda vermezse müşteri kaybı sürecek...

Güvene gelirsek bugün %50 versin düşünmeden döneriz Ortak'a...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam o zaman şimdilik Ortak da kalmaya devam edeyim.

Nkolay da müşteri oldum ama henüz kullanmadım %44 devam ederse düşmez ise kalmaya devam ederim.

Nkolay %47.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evil2302 E kullanıcısına yanıt
    Ortak ve on hesaptaki günlüklerin hepsini nkolaya aktardım. Burgandaki 48.5 pasifle 44.5 falan denk geliyordu. Ortak 44 olmadı. Kusura bakma geri kalıyorsun.

• Hadi ama OrTaKKKK

• Nkolay %45 bonuyu satıp %47 bono aldım yine. %15 stopaj da inerse süper olacak.

• şu n kolay 1 milyon sınırın kaldırsa artık

• Sabahtan beri ortak uygulamasına giremiyorum, açılmıyor uygulama.Uygulamayı kaldırdım geri yükledim ama yine açılmıyor

Lütfen biri biz girebiliyoruz, senin telefonda bir sorun var desin.

• sonraki sayfa S kullanıcısına yanıt

Para yok ama girebiliyorum ben. Ortak hisse uygulaması.

• sonraki sayfa S kullanıcısına yanıt
    Ben de cüzdanı boşalttım ama girebiliyorum

• Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt
    Hocam ortakdaki gibi para sürekli duruyor mu yoksa al sat mı yapmak gerekiyor?

Düzenleme: özür dilerim soruyu yanlış anlamışım. N kolayı sormuşsunuz. Al-sat yapmak gerekiyor bileşik faiz almak için ama hafta sonu basit faiz veriyor herhalde al-sat yapılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_Akd -- 18 Nisan 2025; 18:54:32 >

Al sat yapmanız lazım. Örneğin bugünkü aldığım bonoların süresi 108 gün. 108 gün boyunca faiz değişmeyecek ve %47 de kalacak, eğer Nkolay da faiz düşse bile benim bono 108 gün boyunca %47 den garanti altında. Faiz yükselirse, tümünü bozdurup yüksek faizden yeniden bono alırım.

Bir de diyelim 900.000 liralık bono aldınız, bozdurmak için hepsini bozdurmanıza gerek yok, ihtiyacınız kadarını bozdurabilirsiniz ve kalanı ile bono faizi almaya devam edersiniz.

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.