< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (23. sayfa)
-
-
Uygulamada ufak değişiklikler yapılmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aaaa bende güncelleme çıkmadı.
Değişen nedir?
Ekran görüntüsü atabilir misin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
günlük nema getirisi, stopaj kesintisi vs hesap hareketlerinde gözükmüyor en önemli eksiği bu. whatsapp'dan yazmıştım ne zaman ekleyecekler bakalım
-
Aynen, bende yazdım konu hakkında çalışmalar devam ediyor cevabı geldiydi.
Hocam pek bir şey yok sadece getirideki tl yerine faizdeki tl yazılmış, diğer eksikler duruyor:)
Haaa o dün dikkatimi çekmişti. Faiz kazancı eklenene kadar faizdeki diyor, sonrasında (15:00) getireki olarak değişiyor.
formüle gerek yok ki zaten
stopaj %10
faiz %55
5,5 azalır. %49,5
ama buradaki konuşmaları stopaj düşmeden ama pasif düşerek yapıyoruz ondan çıkmayalımn bence çünkü uzun dönem olmadıktan sonra stopaj heryerde aynı zaten günlük/aylık mevduat vade için ))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 12 Kasım 2024; 19:6:42 > -
Sonunda hesap hareketleri eklenmiş güncel sürümde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Kasım 2024; 0:33:3 >
Aynen. Biraz karışık ama olsun. İş görür.
Hesap hareketleri derken bende sadece para yatırma ve nemaya yatırılan miktar görünüyor eski mi benim sürüm acaba?
Bir de sanırım gece 12den sonra getiriyi sonlandırıp miktarı değiştirebiliyoruz şu an butonlar aktif mesela
IBAN kaydetme ve seçme eklenmiş 👍😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
asla asla deme
bende asla diyodum
girdik şimdi kazanıyoz ucundan kenarından....
-
Getiri ye yatacak meblağının seçildi kısımda sağ yukarıdaki simgeye tıklayınca nema stopaj hareketleri görünüyor.. onu kastetmiştir forumdaş..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
stopaj ve günlük getiriden dönen toplam para eklenmiş (stopajı eksi yerine artı gösteriyor)
-
%55 Ac4'ün %50.29'undan büyükse evet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 13 Kasım 2024; 15:23:6 > -
en yüksek faiz sanırım burada var şu an, doğru mudur?
-
Müşteri hizmetlerinden aldığım cevabı paylaşıyorum.
Ortak uygulamaya maksimum 1 milyon yatırılabiliyor. Üzerine kendi ekleyip 1 milyonu geçince sıkıntı olmuyor.
1 milyon üstüne geçince getiriyi sonlandırırsanız tekrar getir hele de bilmek için maksimum 1 milyon atabiliyorsunuz.
1 milyon 10 gün sonra 1 milyon 5000 TL oldu ve içinden 2000 TL almak istediğimizde geriye kalan milyon üstü 3000 TL'yi normal hesaba çekecek. Getiriyi düzenli ekranında maksimum 1 milyon TL'ye izin verecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 13 Kasım 2024; 21:47:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X