Şimdi Ara

ORTAKLAŞA ŞİFREYİ KANITLIYORUZ[GÜNCELLENDİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KARDEŞ ADAM PROGRAMINI YAPMIŞ.KENDİN BAKABİLİRSİN.SORULARIN %80 İNİ ÇÖZÜYOR.

ORTAKLAŞA ŞİFREYİ KANITLIYORUZ[GÜNCELLENDİ]
  • bugün ünlü olduk.yarın bu çalışmalarımızı gazetede görürüz inşallah. Allah yardımcımız olsun.cümleten iyi geceler dh alemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: theba2
    quote:

Orijinalden alıntı: Egé
    Numarası yazılı başka bir kitapçıktan alıntı. Bunu da dediğiniz gibi çözmeye çalışalım..

Şıklar: ......6 - 4 - 2 - 8 - 10

Sıralama: 2 - 4 - 6 - 8 - 10 ... 2 tane çakışan var, olmadı.. Kaydıralım.

..............10 - 2 - 4 - 6 - 8 ..... çakışan yok, devam..

...............8 - 10 - 2 - 4 - 6 ... 2 çakıştı, doğru cevap bu mu şimdi..

/>

bak böyle yapıyoruz

Böyle yapıyoruz dediniz ama başka yerde(http://pastehtml.com/view/1dxk3cs.html ) benim yaptığım gibi yapıldığı yazıyor. Bu iş, cevabı şu anda bildiğimiz için öyle olmadı böyle, böyle olmadı şöyle ye dönmüş biraz galiba..

/>

• Ya arkadaşlar deli misiniz hepten kafayı bozmuşsunuz. Ben bi soru için bu şekilde size 1 milyon tane çözüm yolu bulurum :D Eğer böyle bi şifreleme olsaydı bütün sorularda geçerli olması lazım. (master kopyadaki şifreleme tarzı bir şey.)

Bu arada adam sadece bi soruyu şifreleyecek olsaydı direk cevabını verirdi millete :D 1 soru için yok sağa kaydır yok sola kaydır 2si çakışırsa kaydır mı diyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: !LLéqaL

Ya arkadaşlar deli misiniz hepten kafayı bozmuşsunuz. Ben bi soru için bu şekilde size 1 milyon tane çözüm yolu bulurum :D Eğer böyle bi şifreleme olsaydı bütün sorularda geçerli olması lazım. (master kopyadaki şifreleme tarzı bir şey.)

Bu arada adam sadece bi soruyu şifreleyecek olsaydı direk cevabını verirdi millete :D 1 soru için yok sağa kaydır yok sola kaydır 2si çakışırsa kaydır mı diyecek

quote:

ösym başkanı ortaya çıkan şifre olayının basına dağıtılan kopyanın sonradan master kitapçıktan üretilmiş olduğunu belirtti.

yalan söyledi!

ösym başkanı şifrenin master kitapçıktaki doğru cevap sabit bırakıldığı için ortaya çıktığını söyledi.

yalan söyledi!

ösym başkanı tüm adaylara başka bir master kitapçıktan üretilen kitapçıkların verildiğini söyledi.

yalan söyledi.

son araştırmalar göstermiştir ki basına dağıtılan kitapçıklar master kopyadır! tüm seçenekler basın kopyası olarak sunulan kitapçıktan kaydırılarak elde edilmiştir. o zaman ösym başkanının yalan söylediği kesin! o zaman diğer konularda da yalan söylüyor olduğu intibası paranoya değil.

bakınız,

basın kitapçığı sosyal 17. soru

şık dağılımı
    a) yalnız iii b) yalnız i c) ii ve iii d) i ve ii e) yalnız ii

master kitapçıkta olması gereken
    a) yalnız i b) yalnız ii c) yalnız iii d) i ve ii e) ii ve iii

şimdi aday kitapçıklarına bakıyoruz, buyrun siz de bakın,
    örneğin, ankara kuzey 231 sayfa 6354

sorunun seçenekler,
    a) i ve ii b) yalnız ii c) yalnız iii d) yalnız i e) ii ve iii

bir diğer örnek, sayfa 6458 (hepsinde uyduğu için uzatmaya gerek yok)
    a) ii ve iii b) i ve ii c) yalnız ii d) yalnız iii e) yalnız i

görüldüğü gibi sorular basın kopyasından üretilmiş. basın kopyası master kitapçığın ta kendisi!

tekrar ediyorum, ösym başkanı basına dağıtılan kitapçığın sonradan üretildiği konusunda yalan söyledi! master kitapçık basına dağıtılanın ta kendisi!!

buyrun bakalım, işte bu defa tesadüflerle açıklayamazsınız. olay bitmiştir. ösym başkanının yalan söylediği kanıtlarla ortaya konmuştur.

Buyrun oldukça yanlışlanabilir ifadeler içeren bir iddia... Yanlışlayın akıllanalım... Her soru için 1 milyon çözüm yolu bulmanıza gerek yok...

• Yine bir dolap çevirdiler. Kimbilir daha bu işin altından neler çıkar.
  • ÖSYM Başkanı Prof. Demir, basına verilen kitapçıktaki soruların bir şifreyle çözülebildiğini söyledi fakat aynı yöntemle iki aday kitapçığında 23’er sorunun doğru yanıtları bulundu

http://gundem.milliyet.com.tr/aday-kitapciginda-da-sifre-iddiasi/gundem/gundemdetay/05.04.2011/1373323/default.htm

Enteresandır şifreler burada da uymuş. Sorular kolayca çözülmüş.
    İnsan burada daha kaç çeşit şifre kullanıldı diye düşünmeden edemiyor.

...........

Ancak dün akşam itibariyle henüz Bursa gemlik ilçesindeki salonlardaki kitapçıklar görünebildiği halde, birden fazla şifre tespit edildi.

11183.80782 nolu kitapçığa bir okurun uyarısıyla ulaşıldı ve matematik testinde yapılan inceleme sonucunda seçeneklerin basın kopyasındaki temel sıralama korunarak yerleştirildiği tespit edildi. Buna göre en basit ifadeyle seçenekler arasındaki en büyük rakamsal değerin sağındaki şık işaretlendiğinde 30’a yakın soruda doğru sonuca ulaşılıyor. Ayrıca soruların küçükten büyüğe dizilimi yeniden düzenlendiğinde 30’un üzerinde soruyu doğru yapmak mümkün.
    İşte birkaç örnek.

Soru 15: x.(10!) çarpımı bir pozitif tam sayının karesi olduğuna göre, x’in alabileceği en küçük değer kaçtır?

a) 21 b) 7 c) 5 d) 10 e) 14

Şıklarda en yüksek sayı 21. 21’in sağında b) şıkkı var, b şıkkı doğru yanıt oluyor.

En yüksek rakamın sağındaki şıkkın doğru olması kuralı 11250.36833 no’lu kitapçıkta da uygulanabiliyor.

Radikal’in editörleri dün akşam saatlerinde, çok kısa sürede bu formülü uygulayarak, 20’nin üzerinde soruya doğru yanıt vermeyi başardılar.
    http://www.gercekgundem.com/?p=362317

http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=64575&page=11

• YGS için kritik bir soru daha
    ÖSYM Başkanı değişir değişmez ‘veri güvenliğiyle’ ilgili ihale iptal edilmiş.

YGS’deki şifre skandalında bilinmeyen bir ayrıntı ortaya çıktı. ÖSYM Başkanı değişir değişmez ‘cevap kağıdı okuma ve veri güvenliğiyle’ ilgili ihale iptal edilmiş. Şimdi soru şu: Buna niye ihtiyaç duyuldu?
    http://www.gercekgundem.com/?p=362292
  • Bence bu şifre olayı kadar öneml bir konuda İstanbul Eyüp’teki Silahtarağa İlköğretim Okulu’nda 25 derslikte sınava girenlerin tamamının kız öğrenci olmasıdır.
    Ben bu durumun ÖSYM bilgisayarları tarafından maniplasyon olmaksızın otomatik olarak yapıldığına inanmıyorum..
    Bu 25 derslikte sınava giren bütün öğrencilerin hangi dershanelerle bağlantılı oldukları,sınavlardaki başarı durumları,gözetmen olarak görev alan öğretmenlerin kimler ve nerelerde görev yaptıkları mutlaka ama mutlaka incelenmelidir.
    Bu öğrenciler eğer ÖSYM içinden birileri tarafından maniple edilerek bilinçli olarak o okula yerleştirildiyse,bu öğrencilere aynı şekilde kişiye özel (!) şifreli kitapçıklarında gönderilmesi pekala mümkündür.
    Eğer bu işlerde ÖSYM içinden birilerinin parmağı varsa,pekala,şifreye falan gerek kalmaksızın doğru şıkların yanına minik işaretler bile konmuş olabilir..
    Çünkü kişiye özel okul varsa..kişiye özel soru kitapçığıda mümkündür..
    Çok vahim olasılıklar var..
    Tek çare..bu işi ÖSYM'ye bırakmamaktır..Çünkü şaibe altındaki bir kurumun kendisini denetlemesi mümkün değildir..
    Savcılık isterse Boğaziçi,İTÜ gibi üniversiteler içinden bağımsız bilimadamlarına bu olasılıkları teknik yönden inceletebilir..Tek yol budur..
    Bağımsız bir kurul oluşturmak..
    http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=64575&page=9

..............

Beyinlere kuşku bir kez girmeye görsün... Artık soru yağmurunu önleyemezsiniz...
    Sınav sonrası ilk skandalı biliyorsunuz... Birkaç okulda kız öğrenciler belli salonlarda toplandı. Otomasyonla kim oynayarak bunu nasıl başardı, ÖSYM tarafından açıklanamadı.

YÖK Eski Başkanvekili İsa Eşme ve bir dizi okurumuz aynı soruda birleşiyor:

“Otomasyon sistemine rağmen bazı okullarda yalnızca kız öğrencilerin sınava girmesi ayarlanabildiğine göre, bazı okullarda da yalnızca belirli bir kesimin sınava girmesi ayarlanmış olamaz mı?”

Bu ihtimal bile sınavın iptali için yeterlidir kuşkusuz...
    http://www.gercekgundem.com/?c=66261

• the da dinci code
  • quote:

Orijinalden alıntı: priapo

Bence bu şifre olayı kadar öneml bir konuda İstanbul Eyüp’teki Silahtarağa İlköğretim Okulu’nda 25 derslikte sınava girenlerin tamamının kız öğrenci olmasıdır.
    Ben bu durumun ÖSYM bilgisayarları tarafından maniplasyon olmaksızın otomatik olarak yapıldığına inanmıyorum..
    Bu 25 derslikte sınava giren bütün öğrencilerin hangi dershanelerle bağlantılı oldukları,sınavlardaki başarı durumları,gözetmen olarak görev alan öğretmenlerin kimler ve nerelerde görev yaptıkları mutlaka ama mutlaka incelenmelidir.
    Bu öğrenciler eğer ÖSYM içinden birileri tarafından maniple edilerek bilinçli olarak o okula yerleştirildiyse,bu öğrencilere aynı şekilde kişiye özel (!) şifreli kitapçıklarında gönderilmesi pekala mümkündür.
    Eğer bu işlerde ÖSYM içinden birilerinin parmağı varsa,pekala,şifreye falan gerek kalmaksızın doğru şıkların yanına minik işaretler bile konmuş olabilir..
    Çünkü kişiye özel okul varsa..kişiye özel soru kitapçığıda mümkündür..
    Çok vahim olasılıklar var..
    Tek çare..bu işi ÖSYM'ye bırakmamaktır..Çünkü şaibe altındaki bir kurumun kendisini denetlemesi mümkün değildir..
    Savcılık isterse Boğaziçi,İTÜ gibi üniversiteler içinden bağımsız bilimadamlarına bu olasılıkları teknik yönden inceletebilir..Tek yol budur..
    Bağımsız bir kurul oluşturmak..
    http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=64575&page=9

..............

Beyinlere kuşku bir kez girmeye görsün... Artık soru yağmurunu önleyemezsiniz...
    Sınav sonrası ilk skandalı biliyorsunuz... Birkaç okulda kız öğrenciler belli salonlarda toplandı. Otomasyonla kim oynayarak bunu nasıl başardı, ÖSYM tarafından açıklanamadı.

YÖK Eski Başkanvekili İsa Eşme ve bir dizi okurumuz aynı soruda birleşiyor:

Otomasyon sistemine rağmen bazı okullarda yalnızca kız öğrencilerin sınava girmesi ayarlanabildiğine göre, bazı okullarda da yalnızca belirli bir kesimin sınava girmesi ayarlanmış olamaz mı?

Bu ihtimal bile sınavın iptali için yeterlidir kuşkusuz...
    http://www.gercekgundem.com/?c=66261

Kesinlikle doğru. Sınav otoritesinin değişmesi lazım. Ösym de büyük rant ve sızmalar var burası kesin. Cemaatin ösymde büyük söz sahibi oldugunu düşünmeye başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: interesting_

bugün ünlü olduk.yarın bu çalışmalarımızı gazetede görürüz inşallah. Allah yardımcımız olsun.cümleten iyi geceler dh alemi

haberde dh nin adı geçiyor.

http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=230990

• quote:

bugün ünlü olduk.yarın bu çalışmalarımızı gazetede görürüz inşallah. Allah yardımcımız olsun.cümleten iyi geceler dh alemi

Arkadaşım sana hakveriyorum. Bu sınav iptal olur olmasıda lazım. Eğer dediğin bütün sorularda ve kitapçıklarda uygulanabiliyorsa önünde kimse duramaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

quote:

Arkadaşım sana hakveriyorum. Bu sınav iptal olur olmasıda lazım. Eğer dediğin bütün sorularda ve kitapçıklarda uygulanabiliyorsa önünde kimse duramaz :D

uygulanabiliyor dostum.diğer arkadaşlar mat testinin tümünde %80 başarı elde etmiş . ben bu soruyu (cevabı 1006 olan soruyu) bütün kitapçıklarda bu şekilde çözdüm.sende deneyebilirsin

• beyler hepsini sırayla A B C D E diye sırayla işaretleyin zaten 8 10 tane tutturursunuz bosuna kastırmayın
  • hala anlamayanlar var . video hazırlamayı düşünüyorum. çembersel modlamayı anlatmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interesting_ -- 5 Nisan 2011; 15:30:16 >
  • Bencede hazırla videoyu karşılık verenleride anlayamıyorum böyle bi olay varmı var ne diye inkar ediyorsunuz ?
  • İşin uzmanı konuşuyor.

• Evet bu yorumun herşeyi açıklıyor;
    Sadece "kaydırılmışlar" "karıştırılmamışlar" aynı iskambil kağıtlarıyla yapılan ilüzyon numaralarında olduğu gibi...
    Bu yüzdende 1 değil yüz şifre ortaya atılır.Hangisi doğru bilemeyiz al işte farklı bir şifreleme daha

Şifrede üç aşamalı yeni yöntem

bence bununla uğraşmaya gerek yok herşey ortada bu sene ygs iptal edilip tek sınav öss gibi yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceko1905. -- 7 Nisan 2011; 2:42:42 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.