beyler sorulara özel şifre üretmeye başladınız artık
bu kadar detaylı kopya verilecek olsa direk cevaplar söylenir şifreye vs ye ne gerek var
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
bu kadar detaylı kopya verilecek olsa direk cevaplar söylenir şifreye vs ye ne gerek var
Söylendiğinde ne olduğu için bkz. KPSS2010...
Bence sınava giren öğrencilerin kitapçıkları incelenerek bu çembersel şifre vb. şifrelerle çözen aday bulunursa ancak öyle iptal edilebilir.Yoksa bir sürü çeşitli kitapçık basılıyor.Farklı basmak içinde böyle şifrele başvurulmuş olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
Ona bile gerek yok.İstedikleri adayın netlerini kafalarına göre değerlendirirler. X adayı gerçek net: 80 net X adayı Ösym eliyle net:110 net mesela.. Kimsenin de ruhu duymaz..
Zaten bu sifre sayesinde artik sorulari calmalarina bile gerek kalmiyor. Benim basin kopyasi uzerindeki calismalarima gore 11 soru butun kitapciklarda bu yontemle kesin, %100 dogru cikiyor. Geri kalanlar uzerinde calisiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: onno92
Zaten bu sifre sayesinde artik sorulari calmalarina bile gerek kalmiyor. Benim basin kopyasi uzerindeki calismalarima gore 11 soru butun kitapciklarda bu yontemle kesin, %100 dogru cikiyor. Geri kalanlar uzerinde calisiyorum.
Evet bu yorumun herşeyi açıklıyor; Sadece "kaydırılmışlar" "karıştırılmamışlar" aynı iskambil kağıtlarıyla yapılan ilüzyon numaralarında olduğu gibi... Bu yüzdende 1 değil yüz şifre ortaya atılır.Hangisi doğru bilemeyiz al işte farklı bir şifreleme daha
Şifrede üç aşamalı yeni yöntem
bence bununla uğraşmaya gerek yok herşey ortada bu sene ygs iptal edilip tek sınav öss gibi yapılacaktır.
ben bu yukarıdaki şifre ile çözülmüş bütün soruların excel dosyası halinde linkini 2 gün önce foruma koydum,
becerebilseydim sayfaya yapıştıracaktım.
Siz bari ilgilenin şu dosyaylada 31 sorunun 27 kesin neti olduğunu herkes anlasın artık.