Aslında yerde yatan kadına değil adama vuruyor ya da vurmaya çalışıyor. Kadın, korumaya kafayı çakan adamın üzerine kapaklanmış, vurmasınlar diye korumaya çalışıyor. Sopayla vuran alttaki adamın açıkta kalan yerlerinden vurmaya çalışıyor. Ama o arbedede daha başındayken kadın ilk kez bir darbe alıyor tabi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ortaköy'de Öldüresiye Dövülen 3 Kişi (3. sayfa)
-
-
2 sene önce artis artis anayolda tamponuma kadar dayanıp kapışmak için tahrik eden 20lerinde bir genç sürücüyle hız yarışı yaptık. Herifi geçemeyince sinir yaptım ve uzun bir süre takip ettim adamı. Bu hızını kesip yanıma yaklaşınca suratıma pis pis gülüp el hareketi çekti. Dayanamadım ileri geri konuşup küfrettim. Önüme kırıp ani bir frenle beni durdurdu. Arabadan indiği gibi aracımın kapısını açıp yaşıma başıma bakmadan beni sadece iki yumrukla yere serdi. Hayatımda hiç bu kadar aşağılanmadım. İnan kardeşim senin dediğin gibi benden 20 yaş daha genç olan bir tip bir tarafımdan kan aldı resmen. benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı. Özellikle genç ve artis birinden dayak yemek insanı öfkeden kudurtuyor. Eminim olayı izleyip dayak yediğim için senin gibi alay eden gülen birileri olmuştur bana. Yaptığın yorum ve alay etmen bana geçmişteki bu olayı hatırlattı. Eminim olayı görüpte hoşuna giden, düştüğüm durumdan zevk alanlar olmuştur. Genç tipler çok acımasız olabiliyor, dövüşmeye çalışsanda yeni nesil daha yapılı ve özgüven sahibi. Senin yaptığın gibi alay ediyorlar dayak yiyenlerle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X