Şimdi Ara

Ortaköy'de Öldüresiye Dövülen 3 Kişi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

daha önce hiç sağlam bir dayak yediniz mi hocam?

• Kafa atan kisinin mafya oldugu iddiasi var.

Birde videonun basinda sol tarafta sari sacli, şeyini kaşıyan elemanda gözümden kacmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kafayı çakan ağır kaşınmış, ona üzülmedim. Kadına yazık olmuş o kargaşada sağlam bir darbe yedi.

• Maaşını aldığı yeri koruyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 25 Eylül 2022; 9:42:9 >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt

ben böyle videoları izleyemiyorum artık ekran başında adam öldüresim geliyor izlemedim o yüzden

onun yerine youtube da gidip terk edilmiş hurdaların olduğu videoları izliyorum

bi rahatlama geliyor konuyla ne alakası var bilemedim ama kendimi demek zorunda hissettim  

terk edilmiş araba hurdalarına yönelik terkedilmiş yerlere yönelik hd videolar varsa atın terk edilmiş hurdaları bütün dünya genelinde toplayıp satma isteği bende büyük bir istek

konuyla alakası yok ama paylaşıyım dedim  adsfasdfdsaf 

• Bir davar yüzünden bok yoluna yanındakilere de olan oluyor, bu da arkadaş seçiminin önemi işte.

• Ayıya takım elbise giydirsen medeniyet yuları taksan ayı yine ayıdır.

• kadının kafaya beyzbol sopasını sağlam oturttular kahkaha attım izlerken

kafayı cakanı da komalık ettiler matrix'de ki ajan smith gibi bunlar tam ajan dayağı atmıslar hahahahahahaha

maaslarının hakkını veriyorlar servetim milyon liralar değil de milyar dolarlar olsaydı bunlara 10 katı maas verip kendi özel malikanem de calıstırırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 25 Eylül 2022; 10:45:9 >
  • Hiç acımadim açıkçası. Kasindilar. Adam normal hayatında da kavgacı birisi belli. Yanındakilere yazık oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 25 Eylül 2022; 10:51:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • focusrite kullanıcısına yanıt

bana kafa atan olsa ve ben o kafayı bo$ bulunup yesem burun kırılması durumu olussa eğer üzerimde silah varsa cıkartıp orada beynini dağıtırım yoksa da allah ne verdiyse boks biliyorum burnum da kırıldı ancak spor baska birinin dayak amacıyla kırması baska sadece yumrukla vurmakla yetinecegimi sanmıyorum yangın söndürme cihazı, masa sandalye elime ne gecirirsem vura vura öldürürüm.. orada koruma da icerden kılıc getirdi zaten fakat arkadasları engel oldu..

mis gibi ağır tahrikten yararlanırım takım elbise pismanlık iyi hal falan derken pis suclularla 3 - 5 sene yatıp cıkarım bu hayattaki herseyin üzerine yemin ediyorum namusum serefim üzerine yemin ederim.. gercekten vururum.. kafa atanın cezası bende ölümdür budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 25 Eylül 2022; 11:3:20 >
  • Serengeti'nin vahşi çayırlarında sıradan bir gün...

• İt iti ısırsın problem yok

• İki Türk tek düşmana saldırmaz sözü olmasına rağmen vahşi hayvan sürüsü gibi saldırdılar işte dejenere olduklarının gerçeği..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHTech -- 25 Eylül 2022; 13:20:53 >
  • 7-8 tane bodyguardın oldugu yerde kafa atıp olay çıkaran bir kişi acaba içerde neler yapardı?

• Yerde yatan kadına sopayla yüzlerce kez vuran hızını alamayıp başka bir aletle gelen kişinin akıl hastanesine yatırılması gerekiyor bence. Yurtdışında olsa öyle yaparlar yada ciddi ciddi hapisten çıkamaz...

• derlemeler kullanıcısına yanıt
    Bunlari alan isletmeye kapatma verilmesi lazim yada agir para cezasi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar adamın kardeşi adam toplayıp saldırı yapmış bir çalışan ölmüş diğer çalışanlara ev hapsi verilmiş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.