Şimdi Ara

Ortalama 500-600 TL Ekran Kartı Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pekala o zaman bu akşama Asus'un Strix GTX 950 modelini sipraiş vereceğim ?
  • ChrisC. C kullanıcısına yanıt
  • Evet yarım saate sipariş vericem kartı son olarak bir sorum var fx 4100 ile darboğaz olmaz dimi sıkıntısız çalışrı ve 500w psu yeterli olacaktır ? (12v 360w)
    ne darboğaz olur nede güç sıkıntısı yaratır ve dediğim gibi bu fiyat aralığında en ideal kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 5 Ocak 2016; 20:35:34 >
  • 950 yapıştır gitsin hocam site konusunda aklında şüpe olmasın sağlam sitedir
  • Tamamdır o zaman an itibariyle Asus GTX950 STRIX GAMING GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 sipraişini vermiş bulunmaktayım herkese teşekkürler bekliyorum bakalım.
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    o testlerde yanlışlık var gibi gözüktü bana 770 ile 950 arasında o kadar az fps farkı olmaz
    işlemciye oc yap gtx 950 al
  • Kartın hayırlı olsun.

@ExMilitary

guru3d incelemesinde'de durum farklı değil :http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_geforce_gtx_950_strix_review,12.html

Ortalama 500-600 TL Ekran Kartı Önerisi  Ortalama 500-600 TL Ekran Kartı Önerisi

nasıl farklı değil 13 fps fark var guru3d öbüründe 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 6 Ocak 2016; 16:58:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMilitary

nasıl farklı değil 13 fps fark var guru3d öbüründe 6

Farklı değil dediğim durum gtx 950'nin R7 370'ten yukarıda performans vermesi durumudur, yani sen bu site testine yanlış dediğinde, algı olarak gtx 950 ile 370 arasındaki konumu yanlışlamış olursun, halbuki bütün site testlerinde bu konumlar hiç değişmiyor ve senin mevzun gtx 770 ile alakalı, peki bu 2 testte'de sadece gtx 770'e takmış durumdaysan olasılıklar hakkında'da fikrin olmalı (yani 1'az düşünmelisin,) bunlar oyunun ayarları, kullanılan test sistemi, oyun versiyonu, sürücü versiyonu (ki bu konuda bilinen 1 gerçek nvidianın sürücüler ile kepler'in performansını olumsuz yönde etklilemesi v.s. gibi) durumlardır, kısaca bunlardan haberin olmadan, 2 site arasında 13 ila 6fps fark var dediğinde bu senin yanlışın yada düşüncen olur.

kendinde demişsin senin farklı değil dediğin r7 370 ten yukarı performans vermesi durumu ben hiç r7 370 ile alakam yok sadece gtx 770 ve gtx 950 arası fps farkı kepler filan allah aşkına ne saçmalıyorsun iki kartta maxwell gtx 770 ile gtx 950 ile arasındaki fps farkının her halükarda az olması beni şaşırttı ancak sen bir şey değişmiyor dediğinde ben 2 kat fazla fps farkı beklemiyorum ikisininde aynı ayarlardaki fps farklarımı gerçi onuda bilmiyorum senin attığı ile onun attığı oyunun ayarları aynıysa her halükarda ne olursa olsun iki test arası bu kadar fps farkı çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 6 Ocak 2016; 17:54:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMilitary

kendinde demişsin senin farklı değil dediğin r7 370 ten yukarı performans vermesi durumu ben hiç r7 370 ile alakam yok sadece gtx 770 ve gtx 950 arası fps farkı kepler filan allah aşkına ne saçmalıyorsun iki kartta maxwell gtx 770 ile gtx 950 ile arasındaki fps farkının her halükarda az olması beni şaşırttı ancak sen bir şey değişmiyor dediğinde ben 2 kat fazla fps farkı beklemiyorum ikisininde aynı ayarlardaki fps farklarımı gerçi onuda bilmiyorum senin attığı ile onun attığı oyunun ayarları aynıysa her halükarda ne olursa olsun iki test arası bu kadar fps farkı çıkmaz

1. si gtx 770 kepler, gtx 950 maxwell, yani sandığın gibi her 2 kartta maxwell değil.
    2. si ben 1 şey attım o 1 şey attı gibi 1 durum yok 2 farklı site linkini'de ben attım 3.4.5. yide atabilirim ve her site testini, aynı sistemler, aynı sürücüler ve aynı ayarlarda yapıyor gibi algılaman yanlış ve dediğim gibi burada mevzu gtx 950, sen merak ediyorsan ayrı 1 konu açar geyiklersin veya nette kendin araştırma yaparsın v.s. yani burada yaptığın şu anki geyik, sadece konu kirliliği yaratır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 6 Ocak 2016; 18:05:32 >

1.si gtx 750ti ın maxwell olduğu için ben karıştırmışım sonra dahada araştırdım bir an için karıştırdım 700 serisinin tamamı maxwell sandım evet 770 kepler
    2.si bu 770 ile 950 lininin karşılaştırma muhabbetimiz biraz geyiğede döndü gerçi ben ilk mesajımda sadece fps değerlerinin bana anormal geldiğini gtxd 950 nin bu kadar 770 e yakın bir kart olamıycağını düşündüm gene 950 ile ilgili 770 den dahada düşük olabilir dedim yine konu 950 nin performansıının diğer kartla karşılaştırmak ben 950 yi karşılaştırdığımız için fazla bir konu kirliliği olduğunu düşünmüyorum
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    Anladığım sende gtx 770 var ve 950 nin snn kartına yakın fps'ler sergilemesinden rahatsız olmuşsun fakat gtx 950 denilen kart bugün gtx 760 performansında yani aradaki farkı bu şekilde kıyaslarsan, gtx 950 hakkında kafanda daha net 1 veri olur, demek istediğim gtx 950'yi, gtx 760 diye düşünebilirsin ve 770 ile kıyaslamasını bu şekilde yaparsın, yukarıda gta v testinde 6 kare var dediğin özel üretim fabrika çıkışı o.c edilmiş gtx 950 ile stok hızda çalışan gtx 770 kıyaslanıp 6fps. fark olmuş, halbuki stok 950 ile aradaki fark 8fps. ve stok gtx 760 ile 770 arasındaki farkta yine aynı resimde mevcut, oda 8fps. yani gtx 950'nin gtx 760 ile gta v te aynı performansı sergilediğini görmüş olmalıydın, fakat bu durum (950 ile 770 arasındaki performans yakınlığı) sanıyorum seni 1'az kızdırmış ve bu sebepten bunu farkedememişsin, aslında gtx 760 kullananların sinirlenmesi gerekir, keza 1 sürü testte gtx 760'ı geride bırakmış 1 kart var ortada v.s.

• fiyat konusunda büyük oranda değişkenlik var bir araştırma yaptım serbest piyasa koşulları aynı kart vatanda 425t http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-260x-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#ozellikler

vatandaki kartın direct x sürümü 11.2 buda demek oluyorki iki farklı direct x sürümüne sahip bu kartın direct x 12 sürümüde mevcut
    fiyat anormalliğinin kaynağıda bu olmalı r9 270 önerdiğim karttan daha üstün özellikte evet r7 260x artı sı olarak gördüğüm daha tasarruflu 115 wat ve memory clock daha yüksek değerde olması karar senin http://i63.tinypic.com/2c0d1j.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terneke -- 7 Ocak 2016; 4:04:13 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.