Şimdi Ara

Ortalama 500 TL civarında Tablet Önerisi. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama olarak sadece ofis işlemlerini yapabileceğim ve ondan ziyade özellikle internete rahatça girebileceğim standart bir tablet arıyorum.
    Fiyatı ortalama 500 TL civarında olsun hatta mümkünse geçmesin. Çünkü amacım fazla fonksiyonellikten öte nete girmek. :)

Piyasada bir çok tablet var 250-500 TL arası. Aklımda bir sürü model var ama tek tek yazıp veya herhangi biri için konu açmaktan ziyade genel olarak bir görüş almak istedim.

• arakdaslar pandwill'den ismarladigimiz tablet pclr gumrukte takılır mı?
    bunun bir kısıtlaması var mı? ucret ya da cihazin ozelikleri ebati olarak?

bu konuda saglikli bilgi nereden alabilirim :S
  • kipada touch pro 7 " var. 259 lira tabi kaldiysa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 12 Mart 2012; 12:03:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takatuka15

http://www.pandawill.com/ainol-novo-7-aurora-android-40-tablet-pc-ips-hd-screen-7-inch-8gb-1gb-ram-camera-hdmi-p55269.html bence çok uygun :)

nasıl gelecek bu ordan. bende almayı düşünüyorum bir tablet ama çinden getirmeye çekiniyorum
  • Ainol Novo 7 Aurora baya güzelmiş, beğendim.
    Nette video incelemelerine ve yorumlarına baktım epey olumlu yorumlar var.
    Beni tek endişeye düşüren Çin malı olması. :D
    Bi de bazı menüler Çince imiş.

Ama ondan ziyade bu alet Türkiye'de satılmıyor mu.
    Gidip ta Çin'den almak bana mantıklı gelmiyor.
    Gümrük sorunu, kargo ile gelene kadar geçen süre derken hem alet zarar görebilir hemde epey zaman alabilir.
  • cin mali ainol basic aldim.mips islemciliymis.marketten uyumlu uygulama bulmak iskence idi.kitleniyordu birkac keyz resetleme ile zor kurtardim.kurtaramasam 300tl cop olacakti.sattim exper easypad aldim hem 10inc hem tegra islemci var,garantili cihaz,dokunmatigi iyi,tum uygulamalari uyumlu,forumda cok yardimsever bir topici var.vesselam memnunum tavsiye ederim.cinden bekleyene kadar alin 2.el temiz bitane rahat edin.tabi benim sahsi gorusum bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 590 TL'ye HP TouchPad 16 gb satın alabilirsiniz. Ben aldım, memnunum. Ürün birinci sınıf özelliklerde. Ekranı kaliteli, işlemci hızlı, dokunmatik çok başarılı. Kalın ve ağır oluşu, 3g'sinin olmaması, Webos işletim sisteminin yaygın olmaması dışında fazla bir eksisi yok. Pişman etmeyecek özellikte bir cihaz.

Link:http://www.darty.com.tr/e_commerce/TABLET-PC/HP/TOUCHPAD-16GB-WI-FI-p-64558-c-24.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.