Şimdi Ara

ORTALAMA KAC KM DE FREN DISKLERINI DEGISIYORSUNUZ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
47.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 60 bin km daha değişmedi, durumları iyi bitik filan değil, bu tamamıyle kullanım ile ilgili, şehiriçi ağırlıklı kullanıldığı için fazla tükenmedi sanırım,
  • 104 bin km oldu golf7 tsi dsg. 105 bakımında değiştirsem mi?

Balatalar iki kez değişti/ 45-75 bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw e90 aracım 220.000 km'de hiç değişmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 bin km'de lastik değiştiren insanın 200 bin km'de disk değiştirmesi normaldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunda şaşılacak hiçbirşey göremiyorum. aracım çok bakımlı ve düzgün bir araçtır. önemli hiçbir sorunu yoktur. diskler de buna dahildir. özel servislere gidiyorum. hatırlatmama rağmen disklerin iyi durumda olduğunu söylediler.zorla değiştirecek halimiz yok.

• 2006 JETTA'NIN ÖN FREN DİKLERİNİ 160.000'DE DEĞİŞTİRDİM. DİSK İLE BİRLİKTE BALATA DEĞİŞİMİ DE OLUYOR. İŞÇİLİK DAHİL 500 TL. VERDİM
  • konuyu hortlatmak gibi olmasın ama ön fren balatasından fren esnasında cıyırtı geliyor.

servis kontrol etti, balatanın sadece yapısal formu bozulmuş, 2-3 bin km daha gider dedi.

siz böyle bir durumda değişim yapar mıydınız.

aynı şekilde diskin de bu süre zarfında balata ile birlikte değişmesi gerekir dedi.

araç 90 bin km de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 10 Kasım 2022; 15:18:25 >
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Bazı balatalar neredeyse bitmeyen cinsten... Bu durumda da disk bitiyor...

Diskin durumu iyi değilse disk ve balata beraber değiştirmek mantıklı ve sağlıklı olur... (km değerlendirmesi bir yerde doğru olmaz, öyle sürücü var 30 bin km de disk balata aşındırır, öylesi var 100 bin km üzerini rahat görür)

• websosyal kullanıcısına yanıt

geçtiğimiz yaz kazdağı seyir terasına çıkalım dedik.

araçta 7 kişi, nispeten bozuk bir yol ve bol yokuş çıkış iniş derken balataları yakıp tekrar soğuttuk ve formunu bozduk sanırım.

o günden beri her frende hafif bir cıyırtı geliyor.

iki ustaya gösterdim frenlemede şimdilik bir sorun yok ya böyle sesli kullanacaksın ya da değiştir sesten kurtul dediler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.