Şimdi Ara

ORTALAMA OLARAK FİZYOTERAPİST MAAŞLARI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
85.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aşırı bir diyetisyenlik ve fizyoterapi bölümü açıldığının da altını çizin. o kadar çok mezun olucak ki biz mezun olduğumuzda öyle uçuk maaşlar kazanılabileceğini sanmıyorum.devlet nereye yollarsa 2.500 ile başlanır sanırım
  • Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı ile fizyoterapist arasındaki farklar neler ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CiXeR kullanıcısına yanıt
    Biri tıp okuyup ftr üzerine uzmanlaşıyor diğeri ftr okuyor. Ftr nin puanları olması gerekenden daha yüksek bence yani tr deki durumuna göre öyle. Çünkü tr de doktorun yanındaki hemşire statüsünde gibi biraz. Ama benim puanım tutsa giderim çünkü özelde hak ettiğin değer var. Maaşını alıyosun (tahminim en az 4 alıyolardır ortalama 5) devlette ise 2-3 diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş polis 3000 tl maaş alıyor üni okumuş bir kişi helede bu sağlık sektöründeyse 3000 tl nin altında maaş almaz. benim fizyoterapist tanıdıklarımdan özelde çalışanlar ortalama 10 bin tl alırken devlette çalışanlar ortalama 6 bin tl maaş alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

10 bın lıra + yemek + sıgorta. Haftada 2 gun tatıl ve haftalık 40 saat mesaı. Evlere gıderse 10 bınde ordan alır 20 bın. 20 bınde esın alsa 40 bın. Buna da sukur.

eksik yazmışsın + aylık akbil
  • Hemşireyim, yakın bir FTR mezunu dostum devlette Net 2,500 alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan yanlış yazıp milleti yanlış bilgilendirmeyi n

2000€ + yemek +yol + holosko

Ortalama budur devlette holosko + yemek yerine gökhan töre olabilir tam emin degilim

• arkadaşlar insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. sonuçta dikkate alıp, tercih ediyorlar. insanların geleceği ile oynmayın
    1)ağustos 2014 de ankarada özel hastanede haftada 6 gün, sabah8 akşam 18 çalışarak 2750 tl maaş aldı en yakın arkadaşım
    2)hastanede lisans mezunu ne alırsa, fizyoterapist de onu alır. yani 2500- 3200 arası(döner cart curt hepsi dahil)
    senelik ortalama 2000 mezun veren bir meslek olup, devletin alımı ise senelik 200-300 civarı.
    özeldeki maaşlar 5-10 yıl önce çok iyi idi. ama şu an 5 ay işsiz gezen arkadaşlarım oldu
  • en azından bir maaşları var
  • HORTÇU
  • bence odyoloji çok iyidir. benim bir arkadaşım okuyor bezmialem de tam burslu . gezdim okullarını falan da çok güzeldir bi değerlendir derim
  • 2k

• gndz75 G kullanıcısına yanıt
    Acibadem de calisan arkadasim 7 bin aliyo.saat 11 de geliyo hastaneye aksam 3 te cikiyo rahat ve temiz is.

• mayeloze M kullanıcısına yanıt
    Saat 11 de gelip 3 te cikiyorsa öğle yemegi de 1 saat desek 3 saat mi çalışıyor bu adam ?

• 2.5 k ile sürünüyorlar.
  • Zaten o kisi acibadem mezunu

• hallelujah.15 H kullanıcısına yanıt
    Özel gidiyolar bazi insanlara.is cok rahat demisti arkadasim.oyuzden bunlar tüm mesai saatlerini hastanedemi geciriyor zannediyon

• Football maneger de 30k alıyor

David Fevre

Lieven Maesschalck

• mayeloze M kullanıcısına yanıt
    100 fzt den 2 si ancak öyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Hemşireyim, yakın bir FTR mezunu dostum devlette Net 2,500 alıyor.

Arkadasım da aynen boyle dedi keske hemşire olsaymısım alıcağım über rakam en fazla 3bin diye dert yanıyodu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.