Şimdi Ara

ORTALAMA OLARAK FİZYOTERAPİST MAAŞLARI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
85.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜNÜ KAZANDIM İNTERNETTE HEP FARKLI RAKAMLAR YAZIYOR SİZİN BİLDİĞİNİZ KADARIYLA MAAŞLARI NE KADARDIR?

• tıp fakültesine gitmeyeymişim ya ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzzmaan -- 26 Temmuz 2013; 23:25:36 >
  • 10 bın lıra + yemek + sıgorta. Haftada 2 gun tatıl ve haftalık 40 saat mesaı. Evlere gıderse 10 bınde ordan alır 20 bın. 20 bınde esın alsa 40 bın. Buna da sukur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

10 bın lıra + yemek + sıgorta. Haftada 2 gun tatıl ve haftalık 40 saat mesaı. Evlere gıderse 10 bınde ordan alır 20 bın. 20 bınde esın alsa 40 bın. Buna da sukur.

tıp fakultesine gittigime yaniyorum su anda

• quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

quote:

10 bın lıra + yemek + sıgorta. Haftada 2 gun tatıl ve haftalık 40 saat mesaı. Evlere gıderse 10 bınde ordan alır 20 bın. 20 bınde esın alsa 40 bın. Buna da sukur.

tıp fakultesine gittigime yaniyorum su anda

şakadır heralde gerçek bi bilgisi olan yokmudur
  • 2.5-3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama kesinlikle parası için yazılmamalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜNCEL DOKTOR MAAŞLARI
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki diyeetisyen daha mı fazla kazanır fizoterapistten
  • Maddiyat her zaman ikinci planda.Araştırmadım bile maaşlarını yazarken gönül işi bu meslek
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzzmaan

tıp fakültesine gitmeyeymişim ya ben

hocam hani idealist bir doktordunuz
  • gndz75 G kullanıcısına yanıt
    TAKİP :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

quote:

dikkat edersen düzenlenmiş bir mesaj o.ilk halini görseydin böyle demezdin .Can sıkıntısından aklıma geleni yazmıştım.düzenlemek için tekrar başlığa girdiğimde biri öyle yazmıştı ben de onu yapayım dedim.yoksa yazdığım için kesinlikle pişman değilim olmamda.bu bölüm için bu meslek için çok uğraştım ben.bırakır mıyım öyle hemencecik

• 3,500 lira civari.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

quote:

dikkat edersen düzenlenmiş bir mesaj o.ilk halini görseydin böyle demezdin .Can sıkıntısından aklıma geleni yazmıştım.düzenlemek için tekrar başlığa girdiğimde biri öyle yazmıştı ben de onu yapayım dedim.yoksa yazdığım için kesinlikle pişman değilim olmamda.bu bölüm için bu meslek için çok uğraştım ben.bırakır mıyım öyle hemencecik

ben de öylesine demiştim zaten idealist olan biri hemen vazgeçmez neyse hayırlı olsun bu arada

• ozelde calisan bir aile dostumuz 4500 lira aliyor.
  • quote:

amin inşallah
  • yukarda yazmış. fix 2.5-3 bin TL devlette
  • Fixyoterapi ve rehabilitasyon bölümünu onerirmisiniz maaslari ne kadardir cevresinde tanidiklariniz varsa yazarmisiniz nerede çalisirlar iş imkanlari nelerdir şimdiden tesekkurler

• 3-4
  • maaşları doktor maaşı kadar var arkadaşlar tanıdıklarımdan biliyorum ve tavsiye ediyorlar kendileri diyor doktorlar kadar kazanıyoruz diye
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.