< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ORTALAMA ÜNİ CENG mi? İYİ ÜNİ EEM/EHM mi? (2. sayfa)
-
-
Hocam sıralamalara göre şey yapmıştım o kısma çok takılmayın. Biraz gelişi güzel oldu yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdullah1928 -- 22 Haziran 2024; 21:20:27 > -
Bilkent ctis> top tier olmayan cengler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğiniz bölüm 3700 den kapatmış geçen sene. Top tier olmayan cengler 10-15 bin.
-
Knk top tier cengler ilk 1000’i alıyor
Bilkent ctis > top tier olmayan cengler yazmışsınız ben mi yanlış görüyorum.
-
Evet
?
-
Ea 100000. sine CS okutan Sabancıdan top mop olmaz .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen nerede okuyorsun reis
bölüme göre karar ver
-
Merhaba. İYTE bayağı gelişti, ve prestiji gittikçe artan bir üniversite. 2018'deki İYTE ile 2024'teki İYTE arasında dağlar kadar fark var bana göre. Dünya sıralamalarındaki yeri ODTÜ, İTÜ, ve Boğaziçi Üniversitesi gibi üniversitelerin oldukça gerisinde ama bu durumun bölüm sayısının az olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Bir ayrı parantezi de Ege Üniversitesi (İngilizce) Bilgisayar Mühendisliği için açabilirim. Taban sıralamasına göre oldukça iyi olduğunu düşünüyorum yani YTÜ Bilgisayar Mühendisliği ile Hacettepe Üniversitesi (İngilizce) Bilgisayar Mühendisliği kadar iyi eğitim verdiğini düşünüyorum. Köklü, ve başarılı bir geçmişi olduğu gibi günümüz itibarıyla da başarılı bir yer, ve geleceği de parlaktır. Taban sıralaması Top Tier görünmese de bölüm bazında kalitesinin Top Tier veya Top Tier'a çok yakın olduğunu düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 24 Haziran 2024; 8:48:49 >
-
Hocam kusura bakma da Egeyi YTÜyle hatta Hacettepyle karşılaştırmışsın bu 3 ünide de okudun mu ki eğitim seviyelerinin aynı olduğunu düşünüyorsun ? İzmir ünileri baya abartılmış durumda ne doğru düzgün İngilizce eğitimleri var ne de Ankara-İstanbul gibi iş piyasası var .quote:
Orijinalden alıntı: Metalciadam335Merhaba. İYTE bayağı gelişti, ve prestiji gittikçe artan bir üniversite. 2018'deki İYTE ile 2024'teki İYTE arasında dağlar kadar fark var bana göre. Dünya sıralamalarındaki yeri ODTÜ, İTÜ, ve Boğaziçi Üniversitesi gibi üniversitelerin oldukça gerisinde ama bu durumun bölüm sayısının az olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Bir ayrı parantezi de Ege Üniversitesi (İngilizce) Bilgisayar Mühendisliği için açabilirim. Taban sıralamasına göre oldukça iyi olduğunu düşünüyorum yani YTÜ Bilgisayar Mühendisliği ile Hacettepe Üniversitesi (İngilizce) Bilgisayar Mühendisliği kadar iyi eğitim verdiğini düşünüyorum. Köklü, ve başarılı bir geçmişi olduğu gibi günümüz itibarıyla da başarılı bir yer, ve geleceği de parlaktır. Taban sıralaması Top Tier görünmese de bölüm bazında kalitesinin Top Tier veya Top Tier'a çok yakın olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ytü vs hacettepe(bilgisayar) ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 üniversiteden de mezun olan Bilgisayar Mühendisi tanıdıklar var.
Bu İzmir'de yer alan 2 üniversitenin de taban sıralamaları çoğu bölümde hak ettiği kadar iyi değil yani bu noktada bir fırsat var denilebilir.
Ege Üniversitesinin hazırlık eğitimi fena sayılmaz, İYTE'nin hazırlık eğitimi daha iyidir.
İzmir'de iş piyasası var, maaşlar biraz daha düşük ama isteyen İstanbul, ve Ankara'da güzel bir iş arayıp bulabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 27 Haziran 2024; 9:39:6 > -
ege ceng yaz geç hiç uğraşma. Beni dinle sadece
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X