Şimdi Ara

Ortalama Yükseltme Sınavları? (ne zaman,nedir,nasıldır?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sene sonu ortalamam 59 küsür olm asına rağmen 5lik hesapta ortalamam 2,94 olduğu için kaldığım 4 dersten birini vermem icap ediyor ortalama yükseltmede.

E ama bu dersler fizik,kimya,matematik,geometri olunca işim zor tabii.Okul yönetimi dilekçeyi verirken 27sinde başlayacak sınavlar 3 gün sürecek gibi birşey demiş.Tam tarih olan var mı elinde? Ya da en azından bu doğru mudur?

Bu doğruysa derslerinden kalan öğrencilerin 1 haftada neye çalışmasını bekliyorlar.20 tane konu ver her dersten :@

Şuan çalışıyorum ama,mümkünatı yok yetiştiremem.İnşallah en az 1 hafta falan vardır..

• okulun sitesine gir, takvime bak.
    benım 8 tane zayıfım var onlara calısıyorum 29 haziran'da ilk sınavım var.
    ağustosta af kesin çıkacak ve kalan zayıflarımı da verip, geçicem.
  • %100 emin miyiz affın çıkacağından.Sakata gelmeyelim.Ben açıkçası 1 ders versem geçiyorum ama,tüm konulara bak 1er 2şer test çöz,bir de hocalar zor sorarsa,çuvallayabilirim sınavda.

Pazartesi Fizik,Perşembe Geometri-Kimya,Cuma Matematiğim varmış benim.Hemen fizik çalışmaya başlayayım..
  • benim kaldığım dersler:Matematik, Geometri, Dil ve Anlatım, Edebiyat, Fizik, Yabancı Dil, Biyoloji, Coğrafya
    seçtiğim 4 ders ise:Dil ve Anlatım, Edebiyat, Coğrafya, Biyoloji
    Biyoloji hocamızda, sınıf öğretmeni olduğu için soruları verdi.Şimdi cevaplarını araştırıp, çalışmak için kağıda yazıyorum. ilk sınavım: Coğrafya (29 Haziran)..

ayrıca ortalama yükseltme affı için, bayağı hocama sordum hatta bir hocamla aramızda şöyle bir diyolog geçti;
    (ben x)
    (öğretmen y)

x: Hocam, benim toplam 8 zayıfım geldi...
    y: e ortalama yükseltme girersin
    y: af çıkacak diyorlar hocam doğru mu? yoksa 8 zayıfı veremem.af çıkmazsa sınıfta kaldım.
    x: ben 11 senedir bu okuldayım her sene çıktı bu sene de çıkar. sen çalış derslerine, ver geç!
    y: peki, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_dream_boy -- 26 Haziran 2011; 3:49:00 >
  • Hmm anladım.Yarın fizik var o zaman.İnşallah ilk sınavdan kurtarırım da diğer sınavlara kafam rahat girerim.Çalışmaya devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXecutioner34 -- 26 Haziran 2011; 8:55:24 >
  • inşallah verip, geçersin. geçmiş olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.