Şimdi Ara

ortam koşullarının soğutmaya etkisi birçok sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar soğutma konusunda bazı sorularım olacak,

1) şu an bulunduğum odada köşeye dayalı bir çalışma masası var şuna benziyor,
     ortam koşullarının soğutmaya etkisi birçok sorum var

şimdi sorum bu soğutması açısınsnda böyle kapalı kutu gibi yerde durması mı iyidir yoksa açıkta komidin üzerinde mi? (hemen yanımda komidin de var ya onun üstüne koycam ya da bu çalışma masasının kutu gibi yerine)

2) soğutma açısından kasanın kapaklarının açık olması mı daha iyidir kapalı olması mı..

3) ekran kartı yükte 60 ları, işlemci yükte 40-50 arası değerleri görüyor.. bu değerler normal mi(r7 265 ve fx 6300 kullanıyorum..)

• Sicakliklar normal rahatini bozma hic :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıl sonra bilgisayar değiştirine afalladım hocam ya.. orada 70 ler falan normal gelirdi pentiumlarda.. psu ları da artık aşağıya almışlar hava akımı falan iyi saglamıştım diğerinde teni teknolojiye ayak uydurmak lazım zamanla alışacağım bakalım
  • kasanın önünde ve arkasında birer fan olsun duvara da bi 15 cm uzak olsun sorun olmaz
    yan kapakta fan yoksa kapağı çıkar daha iyidir fan varsa içeri üflesin kapağı kapat
    evde dengesiz küçük bir çocuk var her şeyi yalıyor diyorsan o kapak kesinlikle kapalı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.