< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ortaöğretim Kpss çalışan var mı? (11. sayfa)
-
-
O nedir hocam nerden bakıyoruz
Edit
şimdi baktım hocam bu sıralamayı nerde kullanacağız aşağıdaki alanlarda benim okuduğum bir bölüm yok çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 7 Ekim 2024; 20:31:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen düz memurlukta kullanılır hocam
İnşallah hayırlısı olsun hocam üniversite beni iyice yormaya başladı şahsen sahte arkadaşlar sahte insanlar yoruyor insanı siz ne okuyorsunuz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Hepimiz için hocam, üniversite öyle bir yer. Gerçek hayatta da karşılaştığınız insanlar çok farklı olmayacak. Ben hemsirelik okuyorum, bakalim uniyle birlikte götürebilecek miyim ama deneyeceğim. Zaman kaybettim tıp kazanacağım diye, bin pişmanım. Memur olup kaybettiğim zamanı telafi etmeye çalışacağım. Tekrardan hakkımızda hayırlısı olsun. Başarılar hepimize.
Ben de zaman konusunda geri kalanlardanım hocam 2002 lıyım ve çevrem çocuk kaynıyor 2005 ve 2002 arasında ne yaşandı da simülasyon bu kadar değişti anlamak güç.İnsanlar gelip geçici yaptığımız işler kalıcı en azından sahte değil.Siralamamiz bizi terk etmiyor rol yapmiyor :d
Hemşirelikte devam zorunluluğu var diye biliyorum hocam nasıl yurutceksiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 7 Ekim 2024; 21:47:22 >
Ben de 2002liyim hocam; insan üzülüyor işte emeğine, cabaladiklarina vs. İdari izinli saydirmaya çalışacağım kendimi. Bir şekil yürütmeye çalışacağım bakalim. En azından denedim demek icin
1 yas bile fark ediyor simülasyonda, çözemedim ben de
Özel değilse ne okuyorsunuz hocam?
İkinci Öğretim Hukuk fak hocam
İyiymiş aslında, memnun mu değilsiniz hocam?
Çok şükür hocam bolumumu seviyorum arada bir insan böyle oluyor sorgulamaya başlayınca işin içinden çıkilmiyor bazı şeyler üst üste gelince normal
O bende de oluyor, sorgularsıniz düşünce çemberinden cikamazsiniz(yatırım tavsiyesi değildir).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X