< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ortaöğretim Kpss çalışan var mı? (9. sayfa)
-
-
Buradan hesaplama yapabilirsiniz hocam. Ortaöğretimi seçin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu eski hocam, Google yazarsa daha güncel bulabilir sanki
Tekel fabrikası kütüphanesinde çalışan ege tipli bı eleman vardı adam kütüphane memuruydi aralarda tabletten ders çalışıyordu sordum cakismiyor mu meurlukla okul yok dediydi vardiyalarini okula göre ayarlamislar
Bu önemli bir bilgi hocam
Yurtta da iki arkadaşım vardı ikisi de yurtta hizmetliydi yine vardiyalarini ona göre ayarlamislardi bazı günler de arkadaşlarına imza attiriyorlardi tabi 15 tatiller ya da yazları yok ilk sene ilk izinlerini diğer yılın ekiminde kullanacaklardi valla yapılmaz iş değil ben de çok düşündüm
Kütüphane memuru önlisans veya lisansla alınıyor. Ortaöğretimde yapılabilecek meslekler temizlikçi güvenlikçi(sertifika lazım) şoför zabıta gardiyan. Ayrıca meslek lisesi çıkışlı olursan kendi alanına göre mesleklere de atanabilirsin. En mantıklı olan güvenlikçi veya temizlikçi çünkü alımı en fazla olan bu ikisi
Knk adam 2002,liydi ikinci sinifti ben konustugumda da 2022 sonuydu yaşı çok tutmuyor gibi nasıl yapmış ki acaba
Bazı ortaogretimde alınanlar var ama ben öyle biliyorum
Önlisans aciklanmis
Memur olunca sıkıntı istediğin yere gidememek. İstediğimiz yer çıkana kadar bekleyebiliyor muyuz? İstediğimiz bir yerde olduğumuzda atılmadığımız veya çıkmadığımız sürece aynı yerde kalabiliyor muyuz yoksa şurda boşluk var deyip yerimiz değiştirilebiliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatalarimdanutaniyorum -- 23 Eylül 2024; 2:38:19 >
Yarın büyük gün
84 almisim 23 bin siralama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıklandı.
87 almışız 12.366
94.5 aldim, tr 288.ligi
Tebrikler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederimm
Tesekkurlerrr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X