sayısal değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
sayısal değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sayısal hocam zaten halihazırda hemsirelik fakultesindeyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kpss'de öyle hocam saf bilgi soruyorlar:D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tebrikler hocam ben de 94 net yaptım TR 3Y MAT 1B TARİH 9Y COĞ 3Y VAT 5Y GÜNCEL FULL VATANDAŞLIK VE TARİH BENİ YAKTI GERÇİ İKİSİNE DE DÜZGÜN ÇALIŞMADIM :D |
Tebrik ederim hocam, yaklaşık kaç puana tekabül ediyor acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benimki 91,sizinki 95-96 arası |
Teşekkürler hocam :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Canınız sağ olsun hocam çok iyi yapmışsınız yine de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alese bile girdim hocam ben :D sınavlar coğrafyası :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 15 Eylül 2024; 21:10:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Açıktan gastronomi okusanız hocam? İlginiz de varmış ama ne bölümü okuduğunuzu bilmiyorum halihazırda. Daha fazla sınava girmenin anlamı yok zaten ama ben de bir süre kalem almak istemiyorum elime. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim bir dershanedeki hocam okuyordu, oradan biliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öyle olsun hocam:D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Keske olsa... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |