Şimdi Ara

Ortaöğretim Kpss çalışan var mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
6
Favori
10.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• diamante35 kullanıcısına yanıt

ilk 50 hedefliyorum.

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

senin sözel tarafın sağlam. yemez.

• Hayırlısı olsun benim de hedefim derece yapmak.

• En son 2022 de yks çalışmıştım 2 yıl geçti baya unuttum

• Güncel
  • Benim tarih sıkıntılı acil tavsiye almam lazım.
    Genel yetenekte sıkıntı yok.Coğrafya 1 Eylül'de bitiyor.Vatandaşlığı son 1-2 gün halledicem. Tek sıkıntı tarih.
    Tarihte Osmanlı'nın başındayım. 1 Eylül'de tarihe başlayacağım. 1 haftada bitirmeyi düşünüyorum. YouTubeda
    Ahmet Uğur Karakuza var 30 videoda genel tekrar yapıyor.
    Onu izlemeyi düşünüyorum. Tarihte 20 net yapsam bile bana yeter. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamante35

Güncel

Netler ne alemde sende hocam, ders ders yazabilir misin?

• sayisalcimezun kullanıcısına yanıt

Tr'de dikkatim dağınık olduğunda fazla yanlışım çıkıyor mat da 25in altına düşmedim. Tarih fulle yakın geliyor, coğrafyada ekonomi coğrafyası sıkıntılı onun dışında eksiğim yok. Vatandaşlık ve güncel de iyi gelmekte. Deneme atmaya başladım sırf cikmisla da götürüyorum.

Yukarıda tarihteki durumumu yazdım sana zahmet okuyup tavsiye verebilir misin?

Nasıl full tarih yapıyorsun mesela

Bir de hedef puanın kaç

Osmanlı kuruluş yükselmeyi çalışma, kültür medeniyetten çok soru geliyor bir de islahatlari çok iyi bilmelisin. Onun dışında geri kalanı inkılap tarihi. Deneme çözümlerini izleyebilirsin; tarihte 3 hafta içinde 2 soru kitabi yedim, tarih akıyor cozdukce. Yanlışlarımı bir deftere not tuttum oradan açıp bakıyorum. Telegraminiz varsa spot bilgileri atayım size tuttuğum.

Derece yapmaya çalışacağım düz memurluk için, 90+ garantilemem gerek.

Düz memurluk 97 98 ile kapatıyor genelde. Düz memurluktan kastım masa başı yani.

@inankpss sağol hocam teşekkür ederim

Aynen hocam bakalim deneyeceğim

• Aptal saptal yanlışlar yapmaya başladım laned
  • ortaöğretim atamalara bakıyorum sadece teknisyen atamışlar doğru düzgün hizmetli bile atanmamış asgariye taşeron çalıştırıyolar ama burda memur mübaşir falan diyonuz nasıl olunuyo sözleşmeli mi

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Hocam senin baktığın teknisyen vs alımları merkezi atama diye geçiyor. Onlardan başka merkezî atamalar yine oluyor. Yine onlardan ayrı olarak açıktan atamalar oluyor. Devlet kurumları üniversiteler eleman lazım olunca alım yapıyor. Her türlü alım var yani

sağol hocam ilk defa kpssye başvurdum bu konularda çok cahilim. merkezi atamalar için tercihleri üni tercihi yapar gibi ösym sitesinden, açıktan atamalar için de ilgilendiğimiz kurumun sitesindeki duyuruları takip edip alım yapılacağı zaman kpss puanımızla e devletten başvuru mu yapıyoruz ve bunların hangisinde mülakat oluyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.