Belirli dershanelerin kaynaklarından ortaya karışık (bazen hoca bazli) Türkçe> Mustafa Onur Bozkuş(ben aker hocadan daha iyi olduğunu dusunuyorum) Mat> çıkmış sorular+dershane denemeleri(tytden kondisyonum olduğu için deneme daldim) Tarih> pegem+yargi 2 kitabını bitirdim (kesinlikle pegemi çözün bol soru ve bol test var) Vatandaslik> yargi yayınları çok iyi yine Cografya> Selman Kılınç hoca(bence çok iyi anlatıyor sjdjdjdj) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ortaöğretim Kpss çalışan var mı? (4. sayfa)
-
-
İşe gidip geliyorum yapamadım hem yoruldum hem tembellik ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ya videolara baktım da hepsi 1 saat 1 saat 90 tane video o kadar zaman yetmez dedim pdflerden okudum ama çok farklı geldi sorular. sonuç bu:
Ama önlisans bitirip kesin giricem sınava buna karar verdim.
-
Yok hocam haklısınız o kadar vakit yok, benim onerdiklerim YouTube değil zaten, kaynak kitap. Hakkınızda hayırlısı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir şey soracağım sağlıkta kpssde yaş sınırı var mı bir yer 30 bir yer 35 diyor anlamadım gitti. tıp okurken uzaktan 2 yıllık sağlıkta açıköğretim yazıp giricem.
-
Her bölüm için 35 diye biliyorum ben
peki açık öğretim diplomasını da kabul ediyorlar mı yoksa sadece örgün diploması mı ?
-
Ben kabul ediliyor diye biliyorum açıkogretim de
Ya hocalarım ben 30 Ağustos'ta başlayacağım çalışmaya da bu sınav TYT'den ne kadar kolay. Bir ölçüt belirler misiniz?
-
Harbi iyi çalışıyon la diamante. Sağlam yapıcan gibi.
-
Taklaya gelmem umarim konular bitti çoktan, dershaneden denemeleri alacağım yarın. Full deneme atarim gibi. Bir aksilik çıkmazsa halledicem gibi.
Eski tytler gibi zamanla yarisiyorsunuz, kolay ama zaman sıkıntı işte.
halledersiniz hocam kolay gele
-
Staj başlamıyor mu işle beraber nasıl götüreceksin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım hocam tesekkur ederim
Ayarlayacağım bir şekil sanırım, deneyeceğim.
Merhaba ortaöğretim furyasına katılalım biz de.
Hedef 92-93+
Hoş geldiniz hocam
Ben gircem bakalım
Gel vs 500 lirasına
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X