Okulla birlikte götürmesi zor oluyor muymus hocam ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Okulla birlikte götürmesi zor oluyor muymus hocam ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nasıl yani, Türkiye'nin en prestijli Hemşirelik Fakültelerinden birinde okumanıza rağmen Orta Öğretim KPSS'ye mi hazırlanıyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Birlikte götürmeyi düşündüm okulla kendimi denemek için gireceğim açıkçası. Bırakmayacağım fakulteyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
benim arkadaş 1k gibi bişi yaptı devlet su işlerine girdi orda bahçıvanlık yapıodu 30-35k arası bişi alıodu kendisi ee okuo hazırlıkta memur olarak çalıştı bi süre |
Çalışıyor musunuz hocam, nereyi düşünüyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim de stajlarim başlayacak bu sene bir girelim de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jroptog -- 30 Haziran 2024; 23:55:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Up matematiği genel olarak orta tyt kadar zorlamayan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |