Şimdi Ara

Ortaöğretim KPSS Nasıl Hazırlanmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün itibariyle ani bir kararla ortaöğetim KPSS'ye başvurmuş bulunuyorum. Kpss hazırlık tecrübem yok daha önceden fakat 3 senelik YKS yani eski adıyla YGS-LYS tecrübem var. O yüzden genel yetenekte sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Lakin genel kültur alanında sıfırım. Ekime kadar ciddi bir çalışma yapmaya karar verdim. Sizce hangi kaynakla hazırlanmalıyım? Youtube da hangi hocayı dinlemeliyim? Benim şu ana kadar gordüklerimden mesela benim hocam kanalından tarih alanında selamo yalcinin videolari var. Benim hocam yayınları da güzele benziyor onun dışında pegem akadami de var. Siz ne önerirsiniz?

Bu arada 2016 da 0 çalışmayla yine bu sinava girmistim ve 83 almistim,belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 2 Ağustos 2018; 1:16:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atanacağın bir bölüm yok ortaöğretim kpss de

• quote:

Orijinalden alıntı: şuuursuzPanda

Atanacağın bir bölüm yok ortaöğretim kpss de
    Anlamadım hocam memur olamıyor muyuz yani?

• _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    düz lise mezunuysan çok iyi hazırlanman lazım. 90 altı alıp atanmak hayal artık. tarhite benim hocamın videoları kaynakları vs çok öneriliyor. ramazan yetgin ismi bi marka adeta. diğer alanlara kendiniz inceleyip karar vermeniz daha doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebendefrans

düz lise mezunuysan çok iyi hazırlanman lazım. 90 altı alıp atanmak hayal artık. tarhite benim hocamın videoları kaynakları vs çok öneriliyor. ramazan yetgin ismi bi marka adeta. diğer alanlara kendiniz inceleyip karar vermeniz daha doğru.
    Hocam konuda da dediğim gibi 3 sene üniversite sınavına hazırlandım matematik türkçede durumum iyi ama diğer alanlarda yokum. Anadolu lisesi mezunuyum. Tarih coğrafya ve vatandaşlık için birer konu anlatım aldım oradan çalışıyorum yeni başladım.

Ayrıca ramazan yetgin için forumda 1-2 kişinin çok gereksiz detaylara giriyor bana yararı olmadı dediğini gördüm. Kullanıcı deneyimi kişiden kişiye değişiyor yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.