Yuh yani hala aynı yere dönmüş olay. O kodların patladığı 7 ay oldu nerdeyse. haala aynı şeyler...
tfe abi ben verilen degerleri girdim herhangi bir sorun cıkmadı?? :) 2. yontem ne onu soylemiyo adam..
2.yöntemi sölüorum daha önce de sölemiştim ama saolsun bazı anti d600 timleri konuyu kaldırdı.
2.YONTEM
Artık hepimizin bilgisayarında onlarca, yüzlerce hatta ve hatta binlerce mp3 var. Yerlisi yabancısı, poptu rocktı derken binlerce mp3. Parçaları dinlerken başınıza gelebilecek birkaç kötü şey var. Bunlardan biri çalmakta olan mp3′ün sesinin çok düşük olmasıdır. İşte biz burada bu kısık sesli mp3lerin sesini nasıl yükselteceğimizi öğreneceğiz.
Mp3Gain Glen Sawyer tarafından yazılan tamamıyla bedava bir programdır. Programın son sürümü içinhttp://mp3gain.sourceforge.net/ adresine göz atabilirsiniz. Evet gelelim şimdi yazılımımızı kullanmaya. Açıkçası fazla detaya girmek istemiyorum. Sadece yazılımın asıl marifeti olan mp3 seslerini tavana vurdurmayı göstereceğim :)
Her zaman ki gibi yazılımımızın simgesine tıklıyor ve açıyoruz.
Mp3GainYeni mp3 eklemek için yanda bulunan Add File(s) düğmesine basıyoruz. Eğer bir klasör içerindeki mp3 ‘ler üzerinde işlem yapacaksak,bunların hepsini File ->Add Folder ile yada Ctrl+D kısa yolu ile bu klasörü seçebiliriz. İşlemimizi gerçekleştirdikten sonra ekrana mp3′lerin geldiği göreceksiniz.
Mp3GainListeye almış olduğumuz mp3′lerden herhangi birini silmek istiyorsak,onu seçiyor ve ardından Clear File(s) düğmesine basıyoruz.Listemiz çok kabarıksa ve tümünü silmek istiyorsak bu düğmenin hemen yanında olan Clear All düğmesine basıyoruz.
Mp3GainEvet mp3′lerin sesini yükseltmen önce onları analiz etmemiz çok daha mantıklı olur. Eğer cidden sesinin yükseltilmesi gerekiyorsa işlemi gerçekleştiririz.Aksi halde o mp3′e dokunmayız.Eklemiş olduğunuz mp3 (leri) seçerek Radio Analysis düğmesine basın.Küçük bir tarama işleminden sonra Volume sütunu altında bu mp3′ün ses seviyesini göreceksiniz.
anti D600 cülükle alakası yok. bu konu 6-7 ay önce açıldı ve sende sanki ilk defa ortaya çıkmış bişey gibi yazmışın.
ilk yöntem dediğin olayda telefonun sesi kısılmıor malesef. video ve mp3 dinlerken min.da max ses çıkıyor. ikinci yöntemdede program ses kalitesi die bişey bırakmıo ve sesi bozuoo.
sen şimdi dersin 3. bi yöntem daha var die ama
yane biraz araştırsaydın en azından D600 kullananlar başlığına baksaydın anlardın
Ya Uygulamadan konusmayın batıyonuz ya.Sesi falan bozmuo ayrıca
quote:
Orjinalden alıntı: ort3ga23fb
Ya Uygulamadan konusmayın batıyonuz ya.Sesi falan bozmuo ayrıca
kim batıyor yaaa sen 2 günlük geçmişinle bu tarzına devam et. bravo sana ne diyeyim. en iyisini sen biliosun onca insan yanılıyor demi. senin d600 ün özel üretim demekki bu yöntemler sende çalışıor.
Ya abi tamam kodlarda haklısınız ona bişey demiom.Ama bakın
ben kodları girdim sonra format attım tekrar kodları girdim şimdi sorun yok video da ses kısılıo hersey güzeL
sonra bu programla bi mp3 ün ses yüksekliği 85 ise onu cok baslı bi şarkı ise 90 normal ise 92 yapıorum ve tele atıorum sora telde jazz da calıorum ok bana d600 ü oretmeyin
tamam dostum isteyen kullanır isteyen kullanmaz... ben bunu 4 ay önce yapmıştım şimdi format attım videolarda sesin tamamen kısılımında öyle birşey olduğunu bilmiyodum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme