Şimdi Ara

<<<< ortega23fb den D600 için ses yükseltme !!! >>>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNCELİKLE YAZDIKLARIMI BİRER BİRER UYGULAYIN.BU BİLDİĞİNİZ ARTTIRMA YÖNETEMİ DEİL VE HİÇ Bİ FORUMDADA YOKTUR . SADECE FORUMDONANIMHABERDE VAR !!!!

İLK ONCE TELEFONUNUZA

1.İlk olarak telefon bekleme modunda iken *#8999*8378# kodunu girin.(eksiksiz)
    2.Daha sonra açılan menude Donanım testine girin.
    3.Daha sonra Ses ayarlarına girip 9.menüdeki IIS Normal'a girin.Ordan da alttaki
    rx vol e girin.

Düzey 1: 49
    Düzey 2: 44
    Düzey 3: 39
    Düzey 4: 34
    Düzey 5: 29
    Düzey 6: 24
    Düzey 7: 19
    Düzey 8: 14
    Düzey 9: 9
    Düzey 10: 4

Arkadaşlar ilk önce alttaki dosyayı indirin beğenirseniz formülümü açıklayım ok

DoWnLoaD >>>
    http://rapidshare.de/files/25040278/Deneme_1.mp3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ort3ga23fb -- 5 Temmuz 2006; 23:31:29 >

• aylar oldu burada verileli. sende sanki kendin bulmuş gibi yazmışın birçok forumdada mevcut. ve olumsuz yönleride var bu yöntemin. yanıltıcı olmayalım
  • güzel abicim benim o yöntemden sonra bir yontem daha war.ilk önce o kodları girin
  • bayagı bir fark etti.diğer kodları bekliyoruz
  • Bazı sarkılarda bas lar bile belli oluoR
  • bu ayarları girdikten sonra video izlerken sesi azaltıp kısamıyorsunuz.yani sorunlu.buraya orjinal ayarları girebilirmisiniz bi zahmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman21

bu ayarları girdikten sonra video izlerken sesi azaltıp kısamıyorsunuz.yani sorunlu.buraya orjinal ayarları girebilirmisiniz bi zahmet

ahhh dostum ahhhh orjinal ayarları girsenden düzelmez.format kodunu biliyo bazı arkadaşlar onlar sana yardımcı olacaktır.bizde neler çekmiştik bu ses yükseltmekten.keşke bi sorsaydın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flash Belleklerde Hız Arttırma
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu ayarları girdikten sonra video izlerken sesi azaltıp kısamıyorsunuz.yani sorunlu.buraya orjinal ayarları girebilirmisiniz bi zahmet

arkadaşlar bunu denemeyin sorun oluyor video sesini kısamıyorsunuz.tek çare format kod: format reset kodu*2767*3855#
  • eyvallah sagolun .bu tür kodları verecek arkadaşlar yan etkilerini yazsa iyi olur
  • quote:

eyvallah sagolun .bu tür kodları verecek arkadaşlar yan etkilerini yazsa iyi olur

mms ve gprs ayrları gidiyor foto video müziklere hiçbişey olmuyor.mms mesajlar gidiyor.birde teldefterine dikkat et başka bişey olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ort3ga23fb

güzel abicim benim o yöntemden sonra bir yontem daha war.ilk önce o kodları girin

neymiş yöntemin sölede bizde bilelim madem

bu kodları deiştirmek sorun yapıor zaten telde. söledik ama. neyse faruk yazmış format kodunu anca bu çözüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayerxp

quote:

güzel abicim benim o yöntemden sonra bir yontem daha war.ilk önce o kodları girin

neymiş yöntemin sölede bizde bilelim madem

bu kodları deiştirmek sorun yapıor zaten telde. söledik ama. neyse faruk yazmış format kodunu anca bu çözüm
    haklısın sorun oluyor dostum
  • Ya cok ayıp edionuz denemeden burda konusuonuz
  • ya siz kodları girin ondan sonra format kodunu girip tekrar girin işi bilmionuz burda boş konuşuonuz
  • quote:

ya siz kodları girin ondan sonra format kodunu girip tekrar girin işi bilmionuz burda boş konuşuonuz

boş konuşuonuz dimeyi bırak. denedik gördük zamanında. 6-7 ay oldu bu kodlar çıkalı. sen daha yeni gördüysen o ayrı ama öle kullanacağına ilk önce bir araştırda komik duruma düşme oki

• quote:

ya siz kodları girin ondan sonra format kodunu girip tekrar girin işi bilmionuz burda boş konuşuonuz

bırak şimdi şakayı
  • dostum ben bunu yaptım tamam da video sesi azalıp arttırılabiliyo :S sesi tamamen kısmak için de sessiz modda açarak ses olmadan çalıştıabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expert22 -- 11 Temmuz 2006; 16:03:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: expert22

dostum ben bunu yaptım tamam da video sesi azalıp arttırılabiliyo :S sesi tamamen kısmak için de sessiz modda açarak ses olmadan çalıştıabilirsiniz...

sonuçta kısılıp-yükseltilmiyo, açılıp-kapanmıyo
  • symbian kötüdür java iyidir...
  • ortega diger yontem nedir abi ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.