Şimdi Ara

ORTHOS Neden Böyle HATA VERIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaşlar Sİsteminde böle hata alıyorum OC varken de aynı OC yokkende aynı hatayı alıyomrum

• Aşırı ısınma yada stabil olmayan sistem
  • isinmadan değil ya cpu nun daha 40 dereceyi geçtiğini görmedim
  • Ramler stabil değil, yada voltajı az geliyor.Timingleri düşür bence
  • yaptığın o.c stabil değil. ram timingleri ile oyna. büyük ihtimsl timingle alakalı. Veya ram e voltaj ver biraz.
  • kardes ben 30 dk bekledım o pro da sonra pc kapandı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BayALi

Arkaşlar Sİsteminde böle hata alıyorum OC varken de aynı OC yokkende aynı hatayı alıyomrum

http://forum.donanimhaber.com/m_25017346/tm.htm

• sistem stabil değil, orthos kullanarak hangi parçanın stabiliteyi bozduğunu bulamazsın, böyle olsa oc ne kadarda kolay olurdu tek tek denemen lazım problemin nerden kaynaklandığını bulmak için
  • bende işlemciye dayadım overcloku aynı hatayı bendede verıyor calışmıyor.3d mark06da çalışmıyor ama 3dmark vantage sorunsuz bitiriyor testi ben bu işten heç bişi anlamadım.şimdi bende 4x1 gb ram var 4 üde takılı olunca hiç birşekilde overclock olmuyordu söktüm ramleri tek tek yeniden 3 ünü taktım sonunda 4.05 ghz de çalıştı voltaj felanda vermedim voltajı auto yaptım voltaj verdiğim zamanda açmıyor şimdi makina 2 saattir çalışıyor henüz bir reset veya kapanma olmadı.ben bunlara voltaj vermezsem herhangi bir problem olurmu acaba????????????(ramleri 5-5-5-15 aldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanlıAtam -- 29 Temmuz 2008; 7:19:49 >
  • TAMAM SORUN ÇÖZÜLDÜ RAMLARI DEĞİŞTİRDİM ŞUAN PROBLEM YOK TEŞEKKÜRLER YİNE BİLGİ İÇİN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.