Şimdi Ara

Ortodonti tedavisi,tavsiye lazım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dişlerime tel taktirmam lazım bunun için iyi bir yer arıyorum,sonra sürünmeyeyim;daha once tel tedavisi almış olan arkadaşlar veya bilenler istanbulda yer önerirlerse sevinirim bi de fiyatlar hakkında bilginiz var mı? ben bi dentistanbul duydum ama iyi diyen de var kötü diyen de... siz ne dersiniz?

• vlla benım doktorum var dişlerimi yaptı 1.5 senede bitti simdi herkez imrenerek bakıyo;)

istersen pm at adresinide vereyim

bu arada yeri caddebostan da yani anadolu yakasında ama kontroller 3 haftada 1 falan o yuzden karsıdada otursan buyuk bı sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi everythingbutthegirl -- 30 Nisan 2007; 6:07:48 >
  • teşekkür ederim pm attım,başka fikri olan arkadaşlar var mı?
  • Benim doktorum Bakırköyde 5 yıl önce damaklık ile başladım takmadım takmadım adam sonra braket taktı 1 sene sonra çıkarttı tekrar damaklık kullanmam gerekiyordu takmadım şmdi 5 aydır falan tel var işte dişimde önümüzdeki hafta veya 3 hafta sonra çıkacak...
  • abi fiyatlar hakkında bir bilgi tam veremiycem ama iyi para alıyolar.kardeş tel taktırdı yakında bursada bir ortodontist 1500dolar aldı vallah işte cart curt kontrolleri var 2-3 ayda bir oda tedavi değil sadece telleri sıktırmak gibi kontrol etmek gibi ama tel taktırmazzsan tedaviye göre 200dolardan başla gibi
  • teşekkür ederim arkadaşlar...
  • hocam benimki bakırköyde bir ortodontist RAZMİK RAMİZ NAHCIVAN die sevimli bir eleman

kendisi sadece ne yapılacağına karar veriyoo gerisini melekleri hallediyorr 4 tane ortodontist çalışıo yanında (4 ü de güzel )

şaka bi yana bayağı popüler bizde araştırdıktan sonra n iyilerinnden olduğunu öğrendik bu elemanın (eleman dediğim 50 yaşlarında bu aradaa , tebrübe yani)

fiyata gelince

metalse 2500$
    porselense 2800$

fiyatlarr 2006 ağustosa göre

edit : yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirman -- 6 Mayıs 2007; 17:49:17 >
  • Benim arkadaş 6 milyar harcamıştı galiba ama doktor çok iyiydi
  • Bursa da ortodonti uzmanı Murat Selek var iyi bir doktor. Ortodonti konusunda uzmanlaşmış. Bildiğim kadarıyla ortodonti fiyatları 1500$ dan başlıyor. Tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.