Bildirim
Ortodontik tedavide diş kararma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güncel! -
Hocam kararmadan kastın sararma sanırım.Merak etme bende de sararmalar oldu ve diş taşlarını temizlettim ve sarılıkları düzelttirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet sararma var ama alt dişlerin üzerinde sürekli fırçaladığım halde hafif kararmalar var gibi neyse 4 gün sonra randevu var. :) -
Hocam peki ortodontistin tel takmadan önce diş çekimi , çene tedavisi felan uyguladı mı ?
Hayır ama tedavi süresinde gömülü bir diş çekimi olabillir dedi. Neden sordun ? -
Benim çenede darlık varda bi ortodontist çene genişletme tedavisi diyor bir diğeri 4 diş çekimi diyor o yüzden sordum hocam.
Hocam bende buraya gitmeden önce başka yerlere gözüktüm birisi önlerden bir diş çekecekti başka bi ortodontist iki gömülü dişi tedaviye başlamadan önce çekecekti. Herkesin farklı bir tedavi tarzı mı var anlamadım. :)
Çene genişletme tedavisi hakkında bilgim yok hacı :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X