Hocam hala iftira atıyorsun ya.Tanimiyorsun etmiyorsun beni.Cok ayıp ediyorsun ya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ORTOPEDİ UZMANININ ÖZELDE 600k ALMASI (3. sayfa)
-
-
İftira diyorsun bir de hahahaha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
özelde bir tanıdıgın muayene ücreti 1500 tl
-
Özel hastanelerdeki hekimlerin fazla almasına karşı biri daha
Siz ayıp ediyorsunuz keşke ufacık bir cesaretiniz olsa numaranızı verseniz telefonda konuşsak o zaman daha iyi anlarsınız beni.
Cesaretiniz olsa numaranı verirdiniz demek? Sonucunu atamıyorsun muhtemelen bu yıl sınava da girmedin burada trolluk yapıyorsun ve sana güvenmemi bekliyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 22 Temmuz 2024; 21:29:16 >
Vallahi de girdim billahi de girdim siz yeterki numaranızı atın konuşalım sonucumu da size atacağım.Ama sizle sesli olarak konuşmak istiyorum.Sirf nasıl bilmeden tanımadan insanları iftira etmeyi kendinize yakistiriyorsunuz.Anlatirsiniz bunu bana ve birkaç sorum daha olacak sesli konuşursak daha iyi birbirimizi anlarız hocam.
Halen buradan cep telefonu numaramı istiyorsun ve ona rağmen sonucunu paylaşmiyorsun, tuhaf değil mi
Sonra da benimle sesli konuşmak istiyorsun ???????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 22 Temmuz 2024; 21:52:57 >
olabilir, bunla aynı branştaki başka bi profun arabası da baya eski
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X