Yeni duydum aslında uçuk değil her ameliyattan 20k alsa 30 ameliyat okey baba |
ORTOPEDİ UZMANININ ÖZELDE 600k ALMASI
-
-
istisnaları yazmayın şöyle.
bizim komşu ve aile dostu ankara tıp'ta cerrahi bir bölümün başkanı, sağlam bir prof. bindiği araba 2000 model bmw. geliri iyidir de öyle süper zengin de değil.
-
Adam relax takılıyosa ve tek gelir kaynağı devletse zaten ne kadar zengin olabilir ki belkide para beklemiyordur hayattan , olayı prestij ve rahatlıktır . Bazı doktorların da mevkisi ne olursa olsun serbest piyasaya geçip para kazanacak girişkenliği yok . Bunları kenara bırakırsak 600 k ortalama bi ücret iyi bir branş doktoru için
-
Yıllık kazancı herhalde
-
adam yakın aile dostumuz, kendisiyle tıpa geçmek istediğim zaman uzun uzun konuştuk. Geçen sene gazi tıpa geçmemi o engelledi. Yoksa ciddi anlamda doktor olma istediğim vardı.
-
kendi yeri de var knk spesifik bir branşta cerrah adam. alanında ilk 3'te falandır öyle diyim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2C95D464Akendi yeri de var knk spesifik bir branşta cerrah adam. alanında ilk 3'te falandır öyle diyim.
O zaman relax modda takılıyodur da arabasını çözemedim , eski araba mı seviyor acaba 😄
-
yani belki de arabayla uğraşmak istemiyodur. Ne zamandan beri araba zenginlik göstergesi oldu ki
-
Ortopedist bunu kazanıyorsa beyin veya kalp cerrahı 1 milyon TL alıyordur -
Gelirden ziyade belli bir yaşın üstündeki doktorlarda bu kafada takılıyorlar. Adam amerikada kalp cerrahı, 2005 civic sürüyor. Hani rahat yıllık 400k+ dolar kazanıyordur ama arabalarla işi olmuyor biniyim beni işe götürsün yeterli mantığında.
-
Tek amacı para olan para uğruna herseyi yapacak bir doktor neslinin yetişiyor olması üzücü başlığı açan kişinin böyle biri olduğunu dusunuyorum(Gerçek manada de insanlara amacı şifa dağıtmak olanları ayrı tutuyorum.)Ailesi aktif sektörlerin içinde biri olarak bu forumda paylaşılan çoğu bilginin yalandan ibaret olduğunu da paylaşmak istiyorum -
hocam benim kronik sıkıntım var, kendisi sayesinde diğer ankara tıp proflarından istediğim zaman randevu alabiliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplı
Bu mesaj silindi.Hocam en düşük memur 3800 alıyorsa doktor nasıl 2500 alıyordu
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bizim otoparkta hocaların arabalarına bakıyorum da çoğuna şahsen ben öğrenci halimle binmem yani istese hepsi altına son model merco çekebilir ama akademisyen olunca insan mala önem vermiyor mu pek anlamadım
|
Benzer içerikler
- toprak yayınları zorluk derecesi
- eyüp boncuk eşi
- ayt kimya kanal önerisi
- soru çözerek para kazanma
- sıfırdan hemşirelik kazanmak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X