Şimdi Ara

Diş hekimlerinin atanması ve DUS hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atanma ve dişte uzmanlık hakkında bilgisi olan var mı?

• Up ben de merak ediyorum.
  • bildiğim kadarı ile kurayla atanıyorlar ve doğu mecburiyeti yok dus ta aynı tus gibi pek farkı yok.
  • up
  • up bende merak ediyorum
  • hiç bilgisi olan yok mu?
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUKUK VS DİŞ
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diş hekimi olarak Yılda 5 ve ya 6 kez 200-250 kişi alınıyor. Dus atamaları da direk oluyor. Uzman diş hekimi Mezun sayısı kadar kadro acılıyor. Genelde ankara ötesi çıkıyor. O yuzden pek dus mezunları devlette çalışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtHsn -- 19 Temmuz 2016; 20:56:36 >
  • DtHsn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ege dişte okuyorsunuz sanırım ben de orayı yazmayı düşünüyorum önerir misiniz?
  • Ben pratik anlamda memnunum erkenden hasta bakmaya başlıyoruz. Bir çok fakültede bu imkan yok.El baya gelişiyor. Fakat teorik olarak biraz geride hocam. 4.sınıfım iyiyse kötüsüyle geçti hocam. Memnun gibiyim. :) Gelirseniz de pratik olarak iyi konumda olursunuz. Zaten bizim meslekte pratik çok önemli aranan elemanlardan olursunuz diye düşünüyorum. Teorik eğitimi bi şekilde halledersiniz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtHsn -- 19 Temmuz 2016; 21:35:25 >
  • DtHsn kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • Aklınızda bişi olursa pm atabilirsiniz. Yardım edebildiğim kadar etmeye çalışırım :) hayırlısı olsun hakkınızda :)

• benim kuzenim diş hekimi ben de düşünüyorum kuzenim de hacettepeden mezun atamaları kurayla oluyo ve doğu da daha fazla açık var genelde doğu çıkıyo dus da bildiğime göre her yıl 300 kişi fln alıyo ve genelde diş de uzmanlık kolay kolay dolmaz diyolar
  • eerraayynnıı E kullanıcısına yanıt
    Kuzeninize kuradan neresi çıktı, hangi şehirde kendi özel de mi yoksa devlette mi çalışıyor rica etsem anlatır mısınız?

• atamalar daha olmadı şimdi ankarada özel bi yerde çalışıyo yeni mezun elini pratiğe alıştırmak için çalışıyo ataması olucak kesin yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.