Şimdi Ara

ORUÇLUYKEN UNUTUPTA BİR ŞEY YEDİĞİNİZ OLDU MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlkokulda iken eve geldiğimde evde kimseyi bulamamıştım..Felaketde acıkmıştım..Yumurta kırıp yedim..Evdekiler anlamasın diye tavayı,çatalı vs. yıkadım....Ama nedense kırdığım yumurtaların kabuklarını atmamışım..
  • TEYZEMİN KIZI ORUÇLUYKEN TURŞU YEMİŞ, TAM SU İÇECEKKEN ORUÇ AKLINA GELMİŞ.

DÜŞÜNSENİZE SİZİN BAŞINIZA GELDİĞİNDE NE YAPARDINIZ?
  • Ya düsündümde simdi... galiba ben hic kasten bozmamisim... ama bi defasinda koca bi tabak sütlac gitmisti mideye. nedense bulasigini yikarken aklima gelmisti... cok da güzel olmustu...
  • iki sene önceydi pc de oyun oynuyodum biryandanda unutup cips fln yiyodum ne kafa var bende yaaaoynadığım oyunda max payne di
  • 4-5 sene önce pilavın tadına bakmiştim ama aklıma gelınce hemen tükürdüm.

halamızın kızı karnını doyurmus ondan sona aklına gelmiş
  • ben 1 kase sütlaçı yemiştim tam hepsi bitti o zaman oruçlu olduum aklıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kneelie -- 26 Ekim 2005, 21:21:54 >
  • bu sene allaha şükür böle bi olay gelmedi başıma

ama küçükken teyzemlerde birsürü kemalpaşa tatlısını yedim
    sonra oruçlu oldugum aklıma geldi
    ardındada tatlının etkisiyle bi susadım bi susadım
  • Oruç tutmam ama bugün biraz aceleden biraz da unutkanlıktan öğle yameğini atlayıp farkında olmadan oruç tutmuş oldum. (kahvaltı zaten yapmam) Akşam ev ahalisi ile birlikte iftar yaptık :) üstelik onlar sahurda yemişlerdi. Ramazan'da benim gibi iştahsız arkadaşların hiç zorlandığını sanmıyorum
  • Ben genelde her ramazanda bir iki sefer yapiordum ama bu sne oruc tutmadiiim icin ole bi sorunla karsilasmadm
    gecen sne arkadas sigara uzatmisti bnde ictim son nefesi cektim yere attim o sirada baska bi ark geldi ulan ne serefszsnz oruc tutmuormusunz demisti o zaman aklim baima gelmisti
  • benim bu sene başımdan bişey geçmedi bu şekilde ama gecen senelerde olmuştur mutlaka hatılamıyom.
    yalnız dedmin bu konularda çooooook olayları vardır. birini anlatayım.

Bi kandil günü oruç tutmuş tabi köyde herkes oruç deil kandil oldugu için önce bi kahvenin önünden geçiyo
    kahvedeki biri
    - Oooo hacı abi napıyon gel bi çay içelim
    dedem
    oturup içmş bardağın yarısındayken
    - Anaaa ben oruçtum.
    unuttugu için oruca devam etmiş
    biraz oturmuş kalkmış diğer kahvenin önünden geçerken yine aynı olay bardağın yarısında yine aklına geliyo yine oruca devam

orda bi arkadşını görüyo abi senle bişey konşcam gel bize gidelim hem yemek yeriz.

eve gidiyolar yemegi yiyolar tam sofra kalkarken

- Anaaa ben oruçtum bugn bu 3. sakatlayışım...

yemek olayının aynısı başka bir kandilede tekrar oluyo....

• Askerdeyken oruçlu oruçlu 2400 koştum koştuktan sonra baya bi su içtim sonra aklıma geldi acaba kim unutturdu bana böyle durumlar insana mevladan hediyeymiş
  • Valla dayanamadım yazıyorum böyle topicmi olur kardeşim ya. Tepenizden sinek geçse forumda Tepenizden hiç sinek geçtimi diye konumu açılır.
  • ben bikere (ilkokula giderken) bizim bahçedeki elmalara bakıodum 8-10 elme yedim 11. de hatıladım ama onu tükürsemde,10 tane yemiştim zaten ,bi de çorbaya bakmakla oruç bozulaz (kadınlara)
  • up
    daha başima gelmedi...
  • Benim olmadı fakat arkadaşım resmen karnını doyurdu ondan sonra aklına geldi gitti ağzını yıkadı ama oruç böyle durumda bozulmuyo tabii...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.