Bildirim
Örümcek Adam (Efsane Üçleme Dublaj)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Dublajlı filmden nasıl zevk alıyorsunuz anlamış değilim. -
quote:
Orijinalden alıntı: FUK DA WORLD
Dublajlı filmden nasıl zevk alıyorsunuz anlamış değilim.
Elbette her film değil, sen hiç lotr veya karayip korsanları serisini dublajlı seyrettin mi? -
milyon dolarların sadece ses için harcandığı filmleri, 5-10 bin dolar maliyetle türkçe dublajlı izlemek ayrı bir keyif olmalı -
altyazılı daha çok seviyorum ama efsane üçleme işte. küçükken izliyordum o zevki alamadım altyazıda. ntv stüdyoları dublajlamıştı onu arıyorum bulamadım :/ -
Daha hala arıyorum bulamadım internette
Ntv nin dublajı en iyisi ama bir rürlü bulamadım bulan varsa yardımcı olsun lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ntv stüdyolarının dublajını bulabildiniz mi acaba araştırdım yok hiç nette hep dvd dublajı var ama o kötü bulduysanız link verir misiniz? -
Spider-Man 1'in ntv stüdyoları dublajını buldum sonunda isteyene link yollarım.
yollarsan sevinirim. -
banada yollarmısın -
www.hdfilmindir.vip
Örümcek Adam 1 İndir Spider Man 1 - 1080p + 4K Türkçe Dublaj Dual | HD Film İndir Vip - Dizi İndir - 4K Film İndirhttps://www.hdfilmindir.vip/film-indir/orumcek-adam-1-indir-spider-man-1-1080p-4k-turkce-dublaj-dual.html
Konu ile alakalı değil bende cine5 dublajlı terminatör 2 filmini bulamıyorum. Şu anki dublaj berbat ötesi. -
Bazı dublajlar gerçekten orijinalden daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: Ürüng Ayığ Toyon
Back To Future - kesinlikle dublaj çok daha iyi,
Lotr - dublajı bence çok çok iyi
ice age - bu animasyonun Türkiye'de bu kadar sevilmesinin en net sebeplerinden biri dublajıdır. Shrek ve diğer animasyonlarda kesinlikle dublaj ile izlerim. -
Aynen öyle, Lotr, Karayip korsanları gibi orjinali ile yarışabilecek dublajlı filmler var bence'de.quote:
Orijinalden alıntı: Beşiktaşquote:
Orijinalden alıntı: FUK DA WORLD
Elbette her film değil, sen hiç lotr veya karayip korsanları serisini dublajlı seyrettin mi?
Alıntıları Göster -
hocam link patlamış. ntv stüdyoları dublajı olan hali elinizde varsa upload edebilir misiniz veya hali hazırda link varsa o da olur. hiç bir yerde bulamadık. her yerde aynı dublaj var
-
Buldunuz mu hocam bulamadıysanız linki bırakıyorum https://mega.nz/folder/a2RhzAoZ#lOyy8p6UNPg75wTbIz8Vww
hocam link şifreli şifre nedir ?
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Elbette her film değil, sen hiç lotr veya karayip korsanları serisini dublajlı seyrettin mi?
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X