Merhabalar, 90'lar çoçuğu olarak bende sabah 7 de kalkıp çizgifilm kuşağı izleyenlerdenim ama bu konuda efsane mertebesine ulaşmış olan "maske" serisinin türkçe dublajlı hali (Kanal D versiyonu) maalesef hiç bir yerde yok. Bir nostalji yapalım desek efsaneden yoksunuz. Bir diğer efsane Looney Tunes uyanında maskeyi de bana izlettirebilecek o seriyi bulabilecek bir babayiğit aranıyor. Lütfen |
'Maske' Çizgifilm Serisi Türkçe Dublaj olarak aranıyor?

-
-
Bildiğim bütün legal/illegal mecralara baktım. Yok. Olmayınca olmuyor.
Diziyi Kanal D yayınlamış. Mail at, oldukça duygu yüklü olsun. Belki koyarlar Youtube sayfalarına veya Dsmart gibi sitelerine.
Linkedin gibi yerlerden Kanal D'nin üst yetkililerine ulaşırsan daha da dramatik etki yaratabilirsin.
Bir tık daha abartmak istiyorsan Kanal D binasına gidebilirsin.
Baktın olmadı bu sefer kendini Kanal D binasına zincirle. Döviz bastır. Basına bildiri de okuyabilirsin.
-
Türkçe yok malesef.
www.dailymotion.com
the mask animated series videoları - Dailymotionhttps://www.dailymotion.com/search/the%20mask%20animated%20series/videos
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
maske çizgi filmi türkçe dublaj olarak arayan hala varsa 18 bölüm kadar mevcuttur paylaşım yoktur takas düşünülür veya satışı mevcuttur.Ciddi kişiler ilgilensin adam oyalayan kişiler zaman kaybıdır ve değerli vaktimi harcamam böyle şahıslarla.
-
Merhabalar,
mail adresini paylaşma şansınız var mıdır acaba?
-
Bana atar mısın ya pleaseee 😇😇😇
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X