TÜRKÇE DUBLAJ VEYA TÜRKÇE ALTYAZILI HD DVD LER NE ZAMAN ÇIKAR ACABA BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMIDIR..TÜRKİYEDE NE ZAMAN SATILMAYA BAŞLANIR..
2008 xbox360 la beraber gelir
quote:
Orjinalden alıntı: eakarvardar
2008 xbox360 la beraber gelir
Bu olay xbox360 neden bağlı onu anlamadım..Çünkü piyasada normal hd dvd playerlar satılıyor..
aslında haklısın xbox360 bağlı kalmaz ama 2008 den öncede gelmez bence
Problem olan hala hd dvd de türkçe altyazı desteği açıklanmadı.Açıklandıktan 2-3 ay sonra da satışa başlar
bence en iyi film inglizce alt yazılı olan. O zaman anlamadığın şeyi aşağıdan okuyosun. Diğer türlü türkçe olunca kesin yanlış alakasız çeviriler oluyor. Tabi bunun için iyi inglizce bilmek gerekiyor
aslında Teknosa ya bluray playerlar gelmiş ama fiyatı 2500 ytl, hd dvd player böyle gelecekse hiç gelmesin bence
bence en iyi film inglizce alt yazılı olan. O zaman anlamadığın şeyi aşağıdan okuyosun. Diğer türlü türkçe olunca kesin yanlış alakasız çeviriler oluyor. Tabi bunun için iyi inglizce bilmek gerekiyor
film ing olsun alt yazı türkçe, çünkü ing dinler anlarsın belki ama anlamadığın yer olduğunda aşağıdan hemen türkçesini anlayabilirsin
türkçe alt yazılarda tamamen farklı bir hikaye oluyor tam komedi tabiki orjinal türkçe altyazılardan bahsetmiyorum divxlere indirilen altyazılar valla ingilizcem iyidir ama türkçe alt yazı olunca ingilizceyide anlayamıyorum hem anlamadığım yer olursa bir daha izlerim ingilizce için süper fırsat
HD format Türkiye'de yaygınlaştığı vakit o da çıkar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme