Şimdi Ara

Türkçe dublaj filmler ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • indirdigim son 2 film taken 96 saat ve battleship turkce dublajları cok sacma ilk konusuyor konustugu yeri sonra gosteriyor hatalımı yapmıslar ne sinir ediyor adamı adam konusuyor ama ses cıkmıyor dudaklarının hareket ettigini yani konustugunu anlıyabiliyorsunuz ama ses yok 720p indiriyorum filmleri

• quote:

Orijinalden alıntı: frknkoca2

indirdigim son 2 film taken 96 saat ve battleship turkce dublajları cok sacma ilk ses geliyor (konusma sesleri) konustugu yeri sonra gosteriyor hatalımı yapmıslar ne sinir ediyor adamı adam konusuyor ama ses cıkmıyor dudaklarının hareket ettigini yani konustugunu anlıyabiliyorsunuz ama ses yok 720p indiriyorum filmleri
  • Senkron sorunu var belli ki. Sana tavsiyem altyazi ile izle. Orjinalininin yerini hic bir sey tutmuyor. Dublajlarda farkli kelimeler kullandiklarina cok sahit oldum hem de altyazidaki tadi hic vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 28 Ağustos 2012; 16:02:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Senkron sorunu var belli ki. Sana tavsiyem altyazi ile izle. Orjinalininin yerini hic bir sey tutmuyor. Dublajlarda farkli kelimeler kullandiklarina cok sahit oldum hem de altyazidaki tadi hic vermiyor.

böyle filmleri mecvur altyazı ile izlicem ama cogu hakkını vererek yapmıs hata yok bunlar nasıl çevirmişlerse tad vermiyor film
  • Yabancı filmlerin hepsini altyazılı izlemelisin, dublaj o tadı vermez hiçbir zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluray filmlerde dil değiştirme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.