i5-1135G7 - MX450 laptopa RAM önerisi
Merhaba,
Anakartım i5-1135G7 RAM önerisi almak istedim. Win 11 sadece firefox açıkken zaten %60 civarı RAM yiyor. Onun da normal olup olmadığından emin değilim o konuda da yardımcı olursanız sevinirim. CPU-Z görüntüleri aşağıdadır. Teşekkürler.
Bir de anakartın desteklediği max RAM nedir? 64 GB yapabilir miyim mesela? Teşekkür ederim.
Merhabalar,
90'lar çoçuğu olarak bende sabah 7 de kalkıp çizgifilm kuşağı izleyenlerdenim ama bu konuda efsane mertebesine ulaşmış olan "maske" serisinin türkçe dublajlı hali (Kanal D versiyonu) maalesef hiç bir yerde yok. Bir nostalji yapalım desek efsaneden yoksunuz. Bir diğer efsane Looney Tunes uyanında maskeyi de bana izlettirebilecek o seriyi bulabilecek bir babayiğit aranıyor.
Lütfen
Merhabalar,
Yeni bir bilgisayar aldım. Acer Aspire 3 A315-57 modeli. Bilgisayarı ilk aldığımda kurulumda aşırı kasma oldu ve görev yöneticisinde aşırı bir CPU ve disk kullanımı olduğunu gördüm. Windows 11 güncellenemesine bağladım ve güncellemenin bitmesini bekledim fakat bir değişiklik olmadı.Daha sonra üstündeki anti virüs programını kaldırıp tekrar denedim ve yine boşta %90-100 lere varan disk kullanımını görünce SSD'nin arızalı olabileceğini düşünüp aynı bilgisayar ile değişiklik talep ettim. Yeni bilgisayar geldi fakat yine aynı problemleri yaşıyorum. Acaba bende mi bir problem var yoksa SSD de kronik birşey mi var çok anlamadım. Disk Kingston OM8PCP3512F-AA. Yardımcı olur musunuz?
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.785 (Bu ay: 164)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware